Szerintetek csúnya, ha fehér a bőröm?
Figyelt kérdés
Egyszerűen nem tudok lebarnulni, hiába voltan kint három héten keresztül minden nap , ugyanolyan fehér a bőröm.nem hófehér de egyáltalán nincs egy kis barna árnyalata sem. Szerintetek nagyon visza taszító a fehér bőr?
Vagy esetleg van valami tipp a szolin kívül arra, h hogyan lehet barnulni?
2012. máj. 16. 08:56
11/11 anonim válasza:
Lehet kapni olyan testápolókat, amik egy kicsit sötétebb tónust adnak a bőrödnek. Napozás előttre ajánlják. Avonnál, Oriflame-nél láttam ilyeneket, de lehet kapni egy karotinos napozó olajat is "Tropical" valami a márka neve, sötétbarna flakonban volt régen. Amúgy az én bőröm is fehér, és vigyázz, mert nekem tavaly égési sérüléseim lettek három napos kérdőívezés után, mert nem használtam naptejet. :( És még mindig látszik a nyoma a vállamon, de még a topom pántjának a kis fehér csíkja is kivehető. ><
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!