Van narancsbőröd? Ha van akkor hol?
Figyelt kérdés
Légyszi írjátok oda korotok és hogy szültetek-e már!2009. jún. 26. 16:16
1/12 anonim válasza:
Nincs. még:D 24/L szülés hátra van...
2/12 anonim válasza:
A fenekemen,és a combomon de ez nem vészes.
És még nem szültem,és nem is fogok,mert utálom a gyerekeket.
3/12 anonim válasza:
Hogy lehet utálni a gyerekeket?-.-
4/12 anonim válasza:
biztos magát is utálta kicsinek:D:P (bocs:D)
5/12 anonim válasza:
Van a fenekemen, a combomon. en szultem, de mar azelott is volt, hirtelen nottem tini koromba. Ugyhogy nem csak attol lesz :))
32/L
6/12 anonim válasza:
szegény kérdező.
nekem van egy pici de nem látszik nagyon csak ha összenyomom...a fenekemen(pedig nem vagyok duci egyáltalán)
20 éves vagyok és nem szültem DE FOGOK MERT IMÁDOM A GYEREKEKET :)
7/12 anonim válasza:
A fenekemen és a combon van narancsbőr,és 22éves leszek.Nincs még gyerekem,de remélem hogy hamarosan lesz.Imádom a gyerekeket!Hogy nem lehet őket szeretni??????
8/12 anonim válasza:
Van a fenekemnél. 15 éves vagyok pedig vékony, szóval ez nem attól függ h valaki vékony vagy nem, attól még ugyanúgy lehet:)
9/12 anonim válasza:
Hirtelen növéstől is lehet, nemcsak testsúly változástól...Bőr rugalmassága elvesztődik. Én nyúltam pl és attól vannak derekamnál csíkok.
10/12 anonim válasza:
nekem is van 17 éves vagyok!nekem azt mondták igyak sokat mert a narancsbőr a lerakódott salakanyag..és amugy mióta sokat iszok télleg mintha feszesebb lenne..lehet csak beképzelem:)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!