Szerintetek is nagyon sablonos az alábbi mondat tetoválásnak? Mit gondolnátok az illetőről, akin rajta van?
"Life is Beautiful."
Ilyen írásmóddal képzeltem el: [link]
És így az oldalamra: [link] Csak egy sorban és kicsit lejjebb.
Nekem nem csak vmi sablonszöveget jelent, hanem különböző gondolatok fűznek hozzá, bár eleinte én is túl divattetoválásnak találtam, de már vagy 2 éve nem tudom elfelejteni. Mit gondoltok róla?
ha sokat jelent neked, akkor minek foglalkozol azzal, hogy mások mit gondolnak? ez elég ellentmondásos. ha ennyire fontos, akkor csináltasd meg és kész.
amúgy a bordás területen a legfájdalmasabb, szóval készülj fel.
Szerintem tegyél rá magasról, hogy tucat-e vagy sem. Ha neked fontos és szeretnéd, akkor legyen.
Nekem is van tucat tetkóm (delfin és virágok), mivel szerelmes vagyok a vízi világba és imádom a különböző szép, színes virágokat. Igaz nekem egész hátas vízi világom lesz egy hamar és teli felkaros virágjaim, szóval így nehéz letucatozni. :D
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!