Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Van itt olyan Beáta aki a...

Van itt olyan Beáta aki a Betti becenevet használja? Vagy ismertek ilyet?

Figyelt kérdés

2012. máj. 12. 12:03
 1/6 anonim ***** válasza:
0%
Nem, a Beátát általában Beusnak/Beának becézik, a Betti pedig a Bettinából (Bernadettből) jön. Ez olyan, mintha a Józsefet Sanyinak becéznéd
2012. máj. 12. 12:34
 2/6 A kérdező kommentje:
Kb minden keresztneves oldalon a Beátánál és a Beatrixnál is ott van a Betti becenév.
2012. máj. 12. 12:51
 3/6 anonim ***** válasza:

én barátnőmet úgy becézik hogy betti :) bár én a beát használom mert az rövidebb és szebb is szerintem :D

21L

2012. máj. 12. 13:49
 4/6 anonim ***** válasza:
A Beáta az Beja
2012. okt. 10. 19:06
 5/6 anonim ***** válasza:
Nekünk van a szomszédban egy idős hölgy akinek volt egy Bettina nevű ismerőse, akit imádott. Ezért engem is így hív. de nem úgy, hogy Bettina, hanem úgy, hogy "Bettttttíná". Mindenki más Beának vagy Beátának hív.
2013. aug. 24. 23:25
 6/6 anonim ***** válasza:

A volt főnököm Bettinek hívatta magát, Beátának hívják.

De volt 2 évfolyamtársam, akiket Beatrixnek hívnak, az egyikőjüket Bettinek, a másikat Trixinek szólítottuk (ezt kérték).

2019. júl. 7. 16:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!