Mit gondoltok egy ilyen lányról, ha meglátjátok az utcán?
Edzés után mindig olyan izzadt a hajam és piros még a fejem..:DD és olyan kellemetlenül érzem magam mikor hazafele kell jönnöm.
Ti mit gondoltok ilyenkor? Semmit? vagy hogy hú de gáz hogy néz már ki?
#7es vagyok
Igen? :DD És te hány éve hegedülsz? Én lassan 11 éve. :D
És se gyakorlok mindig olyan sokat, most szoktatom rá magam. :D Te milyen szinten tanulsz hegedülni?
nahát micsoda ismeretségek születnek itt:D
amúgy képzeljétek el ma edzés után öltözéskor elfelejtettem levenni a bandázsomat és csak az utcán vettem észre hogy még mindig rajtam vanxD gondoltam a buszmegálloban leveszem de pont akkor jött a busz szóval hazáig bandázsolt kézzel voltam:'D
ha eddig nem néztek hülyének a piros fejem és az izzadt hajam miatt akkor most a bandázsolt kezeim miatt biztosan:DD
7es vagyok (a hegedűs fiú :D)
Lehet nagyon butának fogsz tartani, de mi az a bandázs? :D Még sose hallottam ezt a szót. :D
Egyébként Te mit sportolsz? Alsós koromban én kosaraztam, Budapest egyik legjobb csapatában/klubjában játszottam, azt mondják elég jó voltam, csak sajnos a költözés miatt ott kellett hagynom. Most meg a zene miatt nincs rá időm. :D Szóval irigyellek, hogy van lehetőséged sportolni! :D
szija 7-es hegedűs fiú:d
amúgy boxolok.és a bandázs az az amit a kezünkre tekerünk a kesztyű alá,kb mint a fásli:D nem nézlek hülyének miatta,sokan nem tudják:) de most már te tudod és légy büszke rá:D
amúgy az kár:/ hagyd ott a hegedűt és sportolj valamit:P najó nem.:)
A 7 -es, hegedűs fiú vagyok. :D
Huhh, hát én mindenféle sportra gondoltam, de a boxra nem. :D Ennek fényében én már akkor inkább félnék tőled. :DD
Na, akkor most már tudom, mi az a bandázs. :D
A hegedűsöknek is szokott ilyen bandázs lenni a kezükön abban esetben, ha a sok gyakorlástól inhüvejk gyulladást kapnak, de én sose szoktam inhüvejk gyulladást kapni, mert én okosan gyakorlok. :P Na, ezt csak azért mondtam, hogy valamilyen közös pontot keressek a box és a hegedű közt. :DD
Igen nagy kár, imádok mozogni, sportolni!
Arra gondolok, hogy biztos sportolt valamit.
Ha az is sportol, aki szembe jön veled akkor tudja, miről van szó, ha meg nem, akkor csak irigykedhet. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!