Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » El vagyok keseredve. Sajnos...

El vagyok keseredve. Sajnos az utóbbi időben lefogytam nagyon, és az első hely ahol ez meg is látszott a melleim. Így is elég vékony vagyok de most.. Szeretnék hízni, így hátha vissza tudom "hízni" a melleimet. Mit egyek?

Figyelt kérdés
Vagy mit csináljak ennek érdekében?Értelmes válaszokat szeretnék,ha kekeckedni ,beszólogatni akarsz akkor inkább ne írj légyszives!Előre is köszönöm a válaszokat:)Elnézést a buta fogalmazásért:S
2009. jún. 24. 20:26
 1/7 anonim ***** válasza:
51%
csokit,sütit,mindent ami jól esik de este is
2009. jún. 24. 20:28
 2/7 anonim válasza:
100%

Én is egy ilyen lány vagyok.Én pl így a stressztől fogytam le...

Próbálj meg többet enni ha egyszerre nem is megy akkor napi többször is.

Nekem az segít ha inkább este eszek.

kipróbálhatod a sörélesztő tablettát én attól mindig éhes voltam és az még az arcnak is jót tesz.

2009. jún. 24. 20:31
 3/7 anonim válasza:
51%

Egyél sokat, főleg este!Csoki, süti szénhidrátok...

Egyébként hogy fogytál???

2009. jún. 24. 20:31
 4/7 A kérdező kommentje:
hát stressz:S a vizsgáim miatt:S Kevesebbet is ettem meg mostanában dolgozom és az is nagyon betett:S Alapból vékony vagyok hiába eszem nagyon minimálisan látszik meg rajtam:S:( Sajnos:(
2009. jún. 24. 20:33
 5/7 anonim válasza:
51%

Csoki süti minden ami jó és édes!!!

És hogy fogytál le??Mennyi idő alatt és hány kilót milyen módszerrel??Írd le légyszi nekem se ártana!!!

2009. jún. 24. 20:35
 6/7 anonim ***** válasza:
51%

áh, énmeg eszem ezerrel a csokit sütit, csipszet, de semmi.

énis vékony vagyok, és egyszer énis nagyon lefogytam egy stresszesebb időszakomban, de visszament magától.

amúgy nálam a meki válik be, volt egy időszakom mikor folyton a mekiben ettem, az otthoni normális ebéd meg vacsora mellett, na és akkor híztam. csak sok pénzbe került..D

2009. jún. 24. 21:42
 7/7 anonim ***** válasza:

Nem csokoládét és chipseket kell enni, attól nem fogsz hízni csak ártasz magadnak! Rendes normális étrend kell és mellé mozgás, hogy izmosodj és akkor majd "hízni" is fogsz.

A gyorséttermi étkezés sem megoldás mert attól az ember hosszútávon nem hogy hízik, hanem fogy mert abban semmi tápanyag nincs.

Aerobizkozz vagy járj el úszni és mellette egyél napi 5ször de 3szor legalább.

Zöldséget, gyümölcsöt, húst, rizst, gabonát stb.

Csokit is lehet egy keveset, de attól csak hájas leszel és nem teltebb.

2009. jún. 25. 06:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!