Miért a nagymellűekre buknak a férfiak?
Nem gondolod, hogy ebből az egy példából egy kicsit korai általánosítani?
Ilyen alapin minden cigány bűnöző, minden jobbikos rasszista, és minden balkezes kedvenc étele a banános puding.
mert fajfenntartás:nagy mellek,sikeresebb szoptatás,termékenyebb nőstény:)
ez így van mindkét nemnél.Ha megyek haverommal,őt nézik meg elsőnek,magasabb,izmosabb nálam,én alacsony vagyok,van rajtam felesleg is.
Első vagyok. No, komolyra fordítva a szót: Valószínűleg nem csak a mellei miatt nézik meg őt először, valószínű amúgy is feltűnőbb jelenség.
De nem az számít, hogy első blikkre kin akad meg az ember szeme, hanem hogy mindkét csaj megtekintése után végülis ki mellett dönt.
Amúgy a többségnek valóban a nagyobb mellű csajok jönnek be (talán pont a második válaszoló által leírt evolúciós okokból), de van egy kisebbség, akiknek a kisebb tetszik. A GYK-n is előfordulnak a hasonló kérdéseknél, csak mindig lehurrogják őket, hogy biztos búzák, vagy pedofilok, vagy hazudnak.
utsó.
Csak annyira számít,mint amennyire a nőknek nem számít a külső:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!