11/19 anonim válasza:
Szerintem jo. Nekem is ilyesmi van, csak mar szelesebb a csipom es izmosabb a labam, sportolok. En meg vagyok elegedve vele.
12/19 anonim válasza:
Szerintem is túl vékony.
Egyébként a duci lányok lelkére se szoktak különösebben vigyázni, főleg ott nem, ahol anonim válaszadás, mint itt.
5-öske, neked pedig még bőven van időd nőiesedni, a képen lévő lány viszont szerintem már nem 14!
13/19 anonim válasza:
Szerintem meg nagyon is jó,nekem tetszik!
14/19 anonim válasza:
Szerintem nem sovány, csak alaktalan. Olyan tipikus se melle, se segge, se csípője... Nem azt mondom, hogy nincs szép alakja, de nem kiemelkedő... Ráadásul szerintem így a képek alapján túl magas. Vagyis kicsit olyan aránytalan... Furák a lábai. Nem tudom megmagyarázni...
15/19 anonim válasza:
eszméletlenül jó alakja van!!!...
személy szerint nagyon vonzónak találom, de vannak teltebb lányok is, akiket szintén megnézek
-aki meg girhesnek találja, az csak irigykedik, ennyi...
20f
16/19 A kérdező kommentje:
16 éves -17 lesz és 178 cm szoval tényleg elég magas :D amúgy köszi a válaszokat.
2012. máj. 8. 15:04
18/19 anonim válasza:
nagyon jó az alakja!!!nekem tetszik!!!17/L
19/19 anonim válasza:
nem mondom,hogy rossz,de nem is hű,de jó.annál jobb,mintha kövér lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!