Tényleg ennyire jó alakja lenne?
Figyelt kérdés
Láttam egy műsort Cameron Diazról, ahol végig azt dicsérték hogy mennyire szép alakja van, hogy a legtökéletesebb a világon.
2012. ápr. 10. 15:53
1/13 anonim válasza:
Szerintem annyira nem .. De mégis csak egy sztár nem mondhatják hogy de kva ronda ... De hogy a világon nem neki van a legtökéletesebb alakja az is biztos :)
3/13 anonim válasza:
Szerintem egyáltalán nincs jó alakja,tiszta fiús!
4/13 A kérdező kommentje:
Én próbáltam a tűrhetőeket kiválogatni pedig
2012. ápr. 10. 16:00
6/13 anonim válasza:
Egyáltalán nincs jó alakja.
Hiányoznak az ívek, görbületek, amik nőiessé tesznek egy testet (a melle elég kicsi, ami még nem akkora gond, de a feneke lapos, nincs dereka, nincs csípője, semmi.)
Erről abszolút nem tehet, ez genetikai adottság, úgyhogy nem fikázni akarom.
De azért hogy ezt nevezik tökéletesnek... Vagy nincs fogalmuk róla, milyen egy női test, vagy qrva nagy ferdítés volt a részükről.
7/13 A kérdező kommentje:
Én mondjuk a seggét elfogadnám:D
2012. ápr. 10. 16:17
9/13 anonim válasza:
Inkább androgün, mintsem tökéletes. Nem nőies, alig vannak mellei, alig van dereka, csípője, nem gömbölyödik ott sem, ahol "kéne". Látszik, hogy sportol, feszes (bár a hasa valahogy fura). De szerintem szép alakja van, ha elvonatkoztatok attól, hogy lehetne szebb is. Na... nem tudom rendesen megfogalmazni:)
10/13 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!