Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1/12 anonim válasza:
Magával az alakkal nincs semmi baj, csak ezen a csajon látszik, hogy nem sportol rá semmit, alias szottyadt a segge, nagyon narancsbőrös lehet... Nőies a széles csípő kerek nagyobb fenék de csak akkor ha tesz is érte az ember.
2/12 anonim válasza:
Nem lenn rossz, csak látszik rajta, hogy nem nagyon mozog, pedig egy kis feszesség ráférne (talán egy kis életmód váltás is). Úgy kifejezetten dögös lenne.
23/N
3/12 anonim válasza:
Szép alakja van, igazi nőies nő. Abban viszont egyet értek az elsővel, hogy lehetne kicsit "feszesebb".
4/12 anonim válasza:
durva, ugyanilyen alakom van :o
párom imádja :)
5/12 anonim válasza:
Imádja, vagy legalábbis azt mondja.
De lehet, jobban imádná ha feszes lenne a feneked is.
F/20
(Nem kell elhinni mindent amit mondunk nektek. )
7/12 anonim válasza:
Nekem ilyen alakom volt aztán lefogytam 13 kilot.A csípom és a combom nem tetszett.A mai világban nem lehet rá nadrágot találni és kidomborodik mindenbol
9/12 anonim válasza:
nekem is hasonló az alakom,csak én feszesítettem magamon,tornázom,plusz kicsit nagyobbak a melleim
10/12 anonim válasza:
Barátnöm is ilyen nekem bejön és jó a feneke feszes kemény
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!