Hogy kell ilyen hajat csinálni? (kép)
Figyelt kérdés
Nagyon tetszik,de ha begöndörítem akkor nekem nem ilyen(akár csavaróval akár sütővassal akár hajvasalóval),ha befonom akkor sem...
Ha tudjátok írjátok le légyszi,vagy ha tudtok akkor linkelhettek hozzá videót is
kööööööööszi:)
2012. máj. 7. 10:32
1/3 anonim válasza:
Hajvasalóval szoktam , nekem ilyen lesz.
2/3 anonim válasza:
Hajvasalóval meglehet csinálni, elég hozzá csak a felsőbb tincseket göndöríteni, ha ilyen hosszú a hajad. Egy kis hajlakk, és készen is van. A tesóm is így szokta magának készíteni, nekem alapba ilyesmi hullámok vannak a hajamban.
3/3 anonim válasza:
Hajvasalóval vagy vastag hajcsavaróval meg lehet csinálni.Itt egy videó,amiben a technika jól látszik.:)
De ha ez nem tetszik,akkor youtube-ra írd be,hogy 'big curls',és ki fog adni csomó találatot.Sok sikert!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!