Mi a véleményetek egy ilyen férfiról? Szép? Nem szép?
Figyelt kérdés
-hosszú haj
-egyik felén fefont szakáll
-magas
-barna haj-szem
-közepesen izmos alkat
2009. jún. 24. 13:37
1/13 anonim válasza:
nekem az a szakáll-dolog + a hosszú haj nem jön be.
a többi nem rossz, de ennyi alapján nem tudlak megítélni.
2/13 anonim válasza:
Minden nőnek más tetszik. A leírtak alapján gondolom, hogy rockeres vagy (aztán lehet h nem), akkor valószínű, h a hasonló érdeklődésű lányoknak bejössz.
Attól függ tehát az egész, hogy kinek akarsz tetszeni, és hogy milyen lányt/nőt képzelsz el magad mellett.
4/13 anonim válasza:
Az arc nagyon sokat számít. Én szeretem a hosszú hajat és a szakállat is, de ha az arc nem fog meg,akkor tökmindegy. Így leírva jó,de nem lehet megítélni arc nélkül.
5/13 anonim válasza:
a hosszú haj szakállal nekem nem jön be...
6/13 anonim válasza:
a barátom pont így néz ki, csak a szakálla nincs fonva :D szóval nekem bejön.
7/13 A kérdező kommentje:
gömbölyü arc,kicsi ajak
2009. jún. 24. 19:12
8/13 anonim válasza:
ááááh, hosszú haj, fonott szakáll....veszettügy nálam. de a lényeg h neked tetszen
9/13 anonim válasza:
Ennyi erővel miért nem teszel fel képet magadról, egyszerűbb írkálni azt hogy milyen vagy külsőleg ??
10/13 anonim válasza:
Elég gáz hogy ez már kb a 3.ik ilyen kérdésed. :D Ne a neten kérdezgess,menj ki aztán csajozz. Vagy próbálj...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!