Ez a csaj szép?
2012. máj. 5. 22:40
11/27 anonim válasza:
Na , még valaki aki túlzásba vitte a nutellát.
-túlzásba vitt szolárium
-túl vékonyra szedett szemöldök
-az ajak piercing már túl sok
12/27 anonim válasza:
Svéd a csaj, úgyhogy alapból biztos szép lenne.
13/27 anonim válasza:
sehogy sem szép, mert minden tekintetben mű...
14/27 anonim válasza:
Hogy a francba kerül erre az oldalra??? Az első linkeknél ugyanis az van odaírva, "pieknedziewczyny".mittoménmi, ami gyönyörű lányokat jelent. Na, hát ő egyáltalán nem az.
15/27 anonim válasza:
szerintem szép..:D nekem tetszik
L
16/27 anonim válasza:
#17 : Neked elég nagy ízlésficamod lehet!
17/27 anonim válasza:
[link] ezen nem mű. úgy értettem, hogy az alap szép. ilyen alapon minden lány ronda, mert akárki tud szolizni meg platinára festeni a haját...
19/27 anonim válasza:
amiket így utoljára linkeltetek róla nagyon szép rajta,amit kérdező kiraktál azon nem :/ Szerintem vagy azok régebbi fotók,vagy rosszul lettek azok photoshoppolva,nem tudom:) De alapból gyönyörű arca van!
20/27 anonim válasza:
Ez a csaj inkább egyéjszakás kalandra lenne elég, bár a bőrszín/hajszín párosítás mondjuk nem a legjobb sztem jobbanállna a világosabb bőr.Viszont ez szubjektív vélemény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!