Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hány éves kortól csinálnak...

Hány éves kortól csinálnak piercinget? 12 éves vagyok. De akkor is szeretnék monroe piercinget. :]

Figyelt kérdés
2012. máj. 5. 19:14
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
18 éves korig csak szülői engedélyel
2012. máj. 5. 19:18
 2/14 anonim ***** válasza:
88%
Én meg egy házat akarok, nagy kerttel, 3 autót (két személyit, egy nagy családit), egy német dogot, fedett medencét, egészséges gyerekeket, vidám esküvőt, hosszú nyaralásokat.
2012. máj. 5. 19:19
 3/14 A kérdező kommentje:

első válaszoló köszi :D

második válaszoló k.rvára nem vagy vicces.:D

2012. máj. 5. 19:20
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

NE CSINÁLTASS!!!

12 éves vagy. Amikor én annyi voltam, akartam piercinget, és tetoválást is. Most már boldog vagyok, hogy nem csináltattam. Kérlek, még csak 12 vagy! Halvány lila gőzöd sincs, hogy mennyit fogsz változni a következő években. Mire 13 leszel, lehet, hogy jobb jegyeket akarsz majd, vagy sportkocsit, de semmiképpen sem piercinget. Akkor mit fogsz csinálni? Ha most megcsináltatod, és egy-két hónappal később pedig már nem is tetszik? Lyukas szájjal fogsz járkálni? Hidd el, nem éri meg..

15/L

2012. máj. 5. 19:23
 5/14 anonim ***** válasza:
31%

jaj ugyanmár most mit reagáljátok tul? nem fültágitot akar meg nem is tetoválást. tény hogy 12 évesen nagyon korai ezzel egyetértek. de itt nem tud megbánni smemit az a mütyür lyuk nem oszt nem szoroz az ember ugyis tele van szeplövel anyajeggyel meg mély pattanás utáni heggel. pont nem lesz feltünö.....ha meg ultratiszta böre van vkinek akkor se,csak ha nagyon közelröl nézed.

várj még két évet mindenesetre.minimum.

2012. máj. 5. 19:29
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Az előzőnek igaza van. Várj még vele , és ha még pár év múlva mindig szeretnéd akkor csináltasd meg. De most még ott a tojáshéj a seggeden.:) Mások is meg fognak szólni miatta, és lehet ,hogy most azt mondod ,hogy az téged nem érdekel mert te kemény vagy, de majd akkor fog.
2012. máj. 5. 19:31
 7/14 anonim ***** válasza:

18 éves kor alatt nem csinálnának,de orrpiercinget nekem 14 évesen megcsinálták,16 évesen meg már szerintem bárhol bármit:) bár nyelvpiercingnél megkérdezték hogy elmúltam-e de akkor tényleg elmúltam:)

szóval egy a lényeg a szabály így van,de ne akarj csináltatni még hányadik osztályos vagy 6.? Majd ha középisolába mész akkor csináltass minimum,húzd meg legalább azt a határt:) jutalomként meg mondjuk tűzd ki akkor magad elé hogy ez lesz a ballagási meglepid magadnak:)))

2012. máj. 5. 19:31
 8/14 anonim ***** válasza:
57%

19:29

Az a mütyür kis lyuk ,ahogyan te fogalmaztál, nagyon sok embernek rengeteg sebészeti beavatkozást okozott.:)

2012. máj. 5. 19:33
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

12 évesen ne gondolkozz ilyenbe, bőven ráérsz még, ne akarj ilyen hamar felnőni.

Egy normális szalonban 18 év alatt csak szülő engedélyével csinálják meg, sőt van, ahol 16 év alatt szóba se állnak veled, nem véletlen.

2012. máj. 5. 19:41
 10/14 anonim ***** válasza:
lehet hogy másoknak baja volt belöle nem tom... nekem a számban van egy karika és nem is oylan vékony mint a szépségpötty szára.két mm biztos van. ha kiveszem semmi bajom nincs belöle. nem tudom miért kell sebészet de akkor sorry,csak magambol indultam ki:)
2012. máj. 5. 19:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!