1/17 anonim válasza:
Nekem a tetoválás olyan volt, mintha a darázs csípett volna meg, a köldökpiercingemnél érzéstelenítő injekciót kaptam, semmit nem éreztem.
2/17 anonim válasza:
nekem a szemöldököm van tetoválva. nem fáj, csikiz :)
3/17 anonim válasza:
Attól függ hova és mit akarsz, és a saját fájdalomküszöbödtől.
4/17 anonim válasza:
Mindenkinek más érzés.
A nyelv és mell piercingeim nem éreztem, mert azt jól tudták érzésteleníteni, az ajak és orr piercinget megéreztem. Ki lehet bírni.
A tetoválásnak nekem az eleje nem fáj, csak érzem, hogy csinálják, de amikor már a harmadik órája nyomják, elég érzékeny. Másnak meg a végére zsibbad.
22/L
5/17 A kérdező kommentje:
piercinget a fülembe akarok, tetoválást meg a csuklóm belső felére
2012. ápr. 29. 20:48
7/17 anonim válasza:
Nekem a tetoválás olyan volt, mint amikor egy kicsit megszúrom magam egy tollal.
Piercinget nem lehet érezni.
8/17 anonim válasza:
nekem a tetoválás nagyon fájt. és 5 percenként el akartam ájulni. persze lehet, hogy ez csak az én hülyeségem:D
9/17 Mica-Milla válasza:
Én most csináltattam plusz két lyukat a fülembe és nem fájt. Nekem lőtték, nem szúrták, így gyorsan kész voltam. Utána pár percig égő érzést éreztem, de nem fájdalmat. Rosszabbra számítottam, de nem volt vészes.
10/17 anonim válasza:
Csukló belső felére fájni fog, mivel nagyon vékony ott a bőr, de a szépségért szenvedni kell! :) A piercing nekem nem fájt, a szám fölött van ilyen "Monroe" piercing, másnap bedagadt a szám tőle, de pár nap és begyógyul! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!