Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Minden lánynak ilyen a melle?

Minden lánynak ilyen a melle?

Figyelt kérdés

ha melltartó van rajtam akkor az tart így feszes és kerek (75B) de ha nincs rajtam semmi akkor puhák és nem tartják magukat annyira és nem is szép formájúak pedig 4-6 éve edzek és e a terület sem marad ki az edzésen ,"inkább mellkastól melbimbóig hegyesedik"ez hülye megfogalmazás de nem tudom máshogy leírni se lerajzolni

Másnak is ilyen?

16/L

2009. jún. 23. 22:40
 1/9 anonim ***** válasza:
91%
nekem is ilyen sajnos.. de ha kiráz a hideg és állnak a bimbik akkor szép kerek :D én is edzettem,fitness, cardio,box,gyúrás:p de attól lement. Most visszahíztam, végre van mellem :D (nameg jónagy seggem mellé....) úgyhogy ne hagyd abba az edzést nekemmegplöttyedt amúgy is utána 20/l
2009. jún. 23. 22:47
 2/9 A kérdező kommentje:
anyám:D
2009. jún. 23. 22:51
 3/9 anonim válasza:
87%
Jaj, dehogy plöttyedt, csak körte formájú :D
2009. jún. 23. 23:08
 4/9 anonim ***** válasza:
82%

Együtt érzek (:

Én is sportoltam, bár nem ilyen komolyan, mint te.

Nem minden lánynak olyan, de itt vagyunk pl mi, kivételek és még van pár ezer. Nem lehet mindenkinek kerek és feszes.

Én már csak abban reménykedek, hogy pár év és nekem is olyan lesz, mint másnak...

16L

2009. jún. 23. 23:18
 5/9 anonim ***** válasza:
81%

én nemsportolok, de szép kerek..:D

ez amúgy adottság, nagyon sokféle mellforma létezik. melltartóban majd minden mell szép, ezért vannak ilyen meglepik, mikor a nő leveszi a melltartóját a pasi előtt, azmegcsak néz..:D:D:D

2009. jún. 24. 00:43
 6/9 anonim ***** válasza:

Nem mindenkinek olyan, de pl. nekem is az a típus, mint a tiéd. Nem is nagyon szeretem, annyira szeretnék valami igazán szép formájút, de sajnos ez van. Idővel megbékélek majd vele, a barátom pedig szereti, ez sokat segít. De ettől függetlenül melltartó nélkül sehová. :D

19/L

2009. jún. 24. 10:11
 7/9 anonim ***** válasza:

Sorstársaknak:

Ti nyáron hogy oldjátok meg, hogy ilyen melletek van? Milyen fürdőruhát hordtok?

És alváshoz is felvesztek, vagy akkor nem?

2009. jún. 25. 16:53
 8/9 A kérdező kommentje:

alváshoz?:o dehogy!! attól kilazulnak a mellizmok

strandra pedig szivacsosat abban kerek alakot ölt:)

2009. jún. 25. 23:59
 9/9 anonim ***** válasza:

Én is szivacsos fürdőruhával oldom meg. Nem kell nagy szivacs (az olyat utálom), csak adja meg a formáját. :)

Nem is olyan régi 19/L

2009. jún. 26. 12:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!