Miért mondják azt az emberek, ha nem úgy van?
Figyelt kérdés
Sokszor mondják azt, hogy a médiában agyonretusálják az embereket, és hogy a valóságban nem is hasonlítanak a nők reklámokban és plakátokon szereplő szépségekre. Akkor miért van az, hogy rengeteg szép, vékony, szép arcú lányt lehet látni? Ma is kint járkáltam, és annak ellenére, hogy lány vagyok, bizony nekem is megakadt a szemem egy-két alig takart lábon. Annyira szeretnék rájuk hasonlítani! :D2012. máj. 4. 17:44
1/1 anonim válasza:
Igen, a médiában szereplők valóban sokszor agyon vannak retusálva, de azt senki sem mondta, hogy az utcán nem fordulhatnak elő szép emberek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!