Milyen az arcom? (KÉP)
És lenne még egy kérdésem, ha nem baj, hogy mi akar ez lenni facebook-on?
Amit írok elszürkül ás ott egy felkiáltójel.
Szerintem szép, bár jó lenne egy színes kép, amin nem ilyen fura a megvilágítás (ha nem te effekteltél valamivel)
A facebookos kérdésre nem tudok válaszolni, nincs facebookom
1. Nem kellene más képeit felrakni.
2. Nem egy túlexponált, képszerkesztővel rákontrasztosított fekete-fehér kép alapján kellene véleményt kérni.
hehe:) összefüggő kérdések.
na de.. szerintem szép arcod van. ha nem photoshop, akkor tök tiszta, meg barátságos:)
fb-n ez valószínű azt jelenti (legalábbis nálam az volt.) hogy, elment a net, és nem tudta elküldeni amit írtam. kattins a sárga háromszögre és megpróbálja mégegyszer, vagy csatlakozz újra netre ;)
szerintem is jobb lenne egy egyszerű kép, de az arcod formája nekem tetszik. szép vagy szeritnem
a fészbukhoz pedig, nem kapja meg azt amit irtál az akinek irtad.
elment a net és nem ment el az üzenet
arcod meg szép
Nem értem, miért baj az, hogy most ilyen piciben valakiknek a képe látszik, elvégre facebook-on teljes méretben is megnézheti bárki.:)
A képen annyit csináltam, hogy fekete-fehérbe raktam, mert már untam a "sima" képeket. Eredetileg nem ide készült, kevés jó kép készül rólam, nem vagyok valami fotogén.
és amúgy köszönöm a véleményeket. :-)
nem vagy szép. :D
egyáltalán nem :D
plusz még tök fiatalnak nézel ki. a kalapomat meg megeszem, ha ezen a képen semmi utómunka nincs a fekete-fehérré tevésen kívül. ;)
Átlag, semmi különös...
Mi értelme van felrakni magad erre az oldalra????
Azt várod, hogy majd mindenki agyondicsér???
Ha annyira kíváncsi vagy, hogy hogy nézel ki, akkor talán ne agyonretusált képet tegyél fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!