Lehetek modell? Ha úgy gondoljátok, hogy igen, hol kezdjem ezt az egészet? :/ Bővebben lent.14/L
Figyelt kérdés
kb.180cm vagyok és 64kg. Sokan mondják, hogy meg kéne próbálnom, mert szép az arcom és olyan modellalkat vagyok. Szerintem fogynom mindenképp kéne..!2012. máj. 2. 21:18
11/22 A kérdező kommentje:
Modellsuliba nem igazán szeretnék járni, vagy anélkül nem megy az egész?
Amúgy a méreteim:
csípő:91
derék:66
mell:88
2012. máj. 12. 13:12
12/22 anonim válasza:
A modellkedéshez két dolog kell. Na jó, három.
Szép arc. Pénz. És éhezz.
Én nem tanácsolnám neked, pláne nem 14 évesen. Ilyenkor bőven tanulnod kéne még, nem ilyeneken gondolkodni... :)
13/22 anonim válasza:
BMI teatömegindexed alapján a normál kategóriába tartozol ami szerintem jó de a modellek általában a sovány (ne adj Isten) a kórosan soványok közé tartoznak :/ tudom..tapasztalat
14/22 A kérdező kommentje:
Rendben, már 62 kiló vagyok:) Anorexiás nem szeretnék lenni, bulimiás se(de mondjuk a bulimiás majdnem lettem:/) éhezni nem fogok:)
2012. júl. 3. 15:50
15/22 anonim válasza:
01:14-es vagyok:) nagyon helyes. Ne tedd!
16/22 anonim válasza:
Éhezni nem fogsz? Dehogynem, a modellek nem ehetnek, csak azt ami meg van engedve nekik, engedély nélkül még a hajadat sem vasalhatod ki. A modellkedés a legrosszabb "munka" amit valaha próbáltam. 14 évesen meg gyerekmodell lehetsz csak, azért még igazán fizetni sem fognak. Kihasználni viszont annál inkább.
17/22 anonim válasza:
Kénytelen leszel később éhezni, mert ahogy halad a kor, úgy lassul az ember anyagcseréje. Mégcsak 14 vagy, de ki tudja mennyire leszel hízékony 16-18-20...éves korodban. Itt nem a ducit kell érteni, ha már "normál" a testsúlyod a modellek közt már kövérnek számítasz.
18/22 A kérdező kommentje:
rendben. szóval képtelenség hogy ugy legyen vki modell, hogy nem éhezik?!?
2012. aug. 26. 09:38
19/22 anonim válasza:
13 éves lány ként 180centi magas vagy?
Egyébként fogynod egyáltalán nem kell. A 64kg 170 centihez is ideális.
20/22 anonim válasza:
Nem képtelenség éhezés nélkül, de csak néhány embernek adatik meg a lehetőség. Csak olyanoknak, akik testalkatukban mindig is olyanok, hogy bármit esznek, nem híznak. Ha te is ebbe akategórába tartozol, akkor éhezés nélkül lehetsz modell. Ha nem, akkor folyton csak sportolni,éhezni,fotózni- nez lesz a programod. ÍRj egy listát a jó és rossz dolgokról és úgy döntsd el
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!