Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Pattis a hátam, nagyon gáz...

Pattis a hátam, nagyon gáz lenne ujjatlan fölsőt felvenni?

Figyelt kérdés

Ilyesmi fazonúakra gondolok: [link]

Vékony vagyok,jól állna,de a hátam csúnya. Voltam bőrgyógyásznál,felírta a Tenutant,nem hatott. Aztán a Zinerytet oldatot,az már hat,de még közel sem szép,csak nem annyira vészes. Egy csomó ilyen fazonű fölsőm van,de félek felvenni,hogy azt gondolják,milyen undorító... stb. De nagyon meleg van... :S Szerintetek? Ti vettek már fel úgy ilyen fölsőt,hogy csúnya volt a hátatok?

2012. máj. 2. 16:46
 1/6 anonim ***** válasza:
Hát ne vegyél még. Menj strandolni pár napot pikk-pakk elmúlik és azt veszel magadra amit akarsz.
2012. máj. 2. 16:51
 2/6 A kérdező kommentje:
Napozok rengeteget,de nem javul,még rosszabodoik is :S
2012. máj. 2. 16:52
 3/6 A kérdező kommentje:
Na körübelül ilyen most: [link]
2012. máj. 2. 16:56
 4/6 anonim ***** válasza:

A strandolás nem csak napozás te okos, vizbe is menj, sőt itt a viz a lényeg.

A kép alapján nem vészes, de más a hozzáállás egy zsúfolt buszon és más a strandon.

2012. máj. 2. 17:02
 5/6 A kérdező kommentje:
Tudom hogy nem csak napozás :D De itthon is ugyanúgy tudok vízben lenni.
2012. máj. 2. 17:05
 6/6 anonim ***** válasza:

Fenéket tudsz, az nem ugyanaz. Szabad levegő, több órás fürdőzés nyakig, közben napsütés, ezt otthon nem tudod reprodukálni.

Ráadásul otthon 1 óra után már unod, strandon pedig 6 óra elszalad észre sem veszed.

2012. máj. 2. 17:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!