Szerintetek ez így jó? És miért cikiznek? Tényleg nem vagyok normális ezért? 14/L
Első kérdésem:
Vállméret: 35 cm
Mellméret: 28 cm
Derékméret: 32 cm
Csípőméret: 32 cm
Belső láb hossz: 76 cm
Magasságom: 155 cm
Súlyom: 38.5 kg
Második kérdésem:
14 éves lány vagyok és még nem menstruálok. Az osztályból már csak egyedül én nem. És nekem a legkisebb a cicim is, és ezért cikiznek az osztálytársaim. Hogy én nem vagyok normális lány, hogy béna vagyok. Mellesleg közbe játszhat hogy cukorbeteg és lisztérzékeny vagyok, esetleg a pajzsmirigy és a sérvem?
Úristen de ostobák az osztálytársaid. Van akinek 17 éves korában jön meg...
14/L
Örülj neki, minél később jön meg annál később kezdődik vele a kínlódás. Igaz, hogy ez áldás, viszont ettől függetlenül tud kellemetlenségeket okozni.
Nekem 11 éves koromban jött meg, hidd el, tudom miről beszélek. :D
22/L
A méreteket körbe mérjük, te vmit nagyon elcsesztél... (szemléltetésképp: egy újszülött haskörfogata kb 37 cm...)
Az osztálytársaidat meg sz*rd le, testileg lehet, hogy érettebbek, agyilag biztos nem...
(cukorbetegség, sérv, lisztérzékenység nem befolyásolja, pajzsmirigy viszont bejátszhat...)
Ne aggódj, teljesen normális, hogy nem jött még meg, és az is, hogy kicsi a melled. 14 éves vagy, kislány, majd kifejlődsz, nyugi:)
Amúgy az ilyen tuskókat hagyjad, magukat minősítik a csúfolással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!