150centihez, mennyi a normális testsúly, ami nagyon jól néz ki?
Nézhet ki valaki nagyon jól 70 kilósan is, szal ez így eléggé értelmetlen kérdés. :D
A lényeg az, hogy arányos legyen az illető, ne lötyögjenek rajta a hurkák, és az alkatának megfelelően öltözzön. Hogy nagyon jól néz e ki, az ezután már csak az összképen, a kisugárzáson és az arc harmóniáján múlik. :)
Én pedig 159 cm, 62kg vagyok, és "szépnek" érzem magam, sőt 2 éve, amikor még 72kg voltam, akkorsem tartottam magam csúnyának.
Ne azért akarj fogyni, mert az a divat!
150cm-hez, nagyon is ideális a 49kg.
Hát ez tényleg sokmindentől függ, csontozat, izomzat, testzsírszázalék. Meg az sem mindegy, hogy lány, vagy fiú vagy. Hány éves.
Gondolom nem egy kigyúrt alkatot gondolsz magadnak, olyan átlagos értelemben vett csinos lánynál kb 45 kiló lehet.
Gondolom nem egy kigyúrt alkatot gondolsz magadnak, olyan átlagos értelemben vett csinos lánynál kb 45 kiló lehet.'
Hasamról 4kiló nem lenne elég szerintem:/
Én 168 cm vagyok és 47 kg. 52 kg-ról fogytam le, mindenki azt mondta, hogy h*lye vagyok, de én így jobban érzem magam és kész :)
Egyébként biztos vagyok benne, hogy 49 kilósan nem vagy kövér, de 45 kg alá ne fogyj semmiféleképpen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!