Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Fotózásokhoz miért követelik...

Fotózásokhoz miért követelik meg a 173+ cm-es testmagasságot?

Figyelt kérdés
Egyre több felhíváson látom (modellként dolgozom). Sosem értettem, hisz fotón úgysem látszik meg (kivéve ha 180-190 centis pasi mellett kell modellt állni, vagy ilyenek).
2012. máj. 1. 18:18
 1/6 anonim ***** válasza:
Nyilván azért mert egy 150centis emberkén látszik hogy alacsony,meg tömzsibb is,hiába van így meg úgy beállítva. De szerintem nem ragaszkodnak szigorúan ehhez a 173+hoz,160től már oké,ha arányos és nem tömzsi az ember.
2012. máj. 1. 18:24
 2/6 anonim ***** válasza:

Mondjuk meg a ruhák, nadrágok pl. harmonikáznának a lábadon. És a hosszú, karcsú láb mutatósabb. Nem véletlenül vannak a kifutón még ennél is magasabb (178cm)lányok.

Ha csak arcfotó, akkor nem értem.

2012. máj. 1. 18:36
 3/6 anonim ***** válasza:
70%

Mert ez egy ilyen szakma. Pont.

Tudom, terjed az a hülye szöveg, amivel az alacsonyabb lányokat etetik, hogy fotómodell még lehet, blabla, és akkor kifizeti a portfólióra a több százezres tételt.

Na a valóságban ilyen nincs. Modell van. Pont. Aki alkalmas kifutóra, meg fotózásra, meg akárhova.

Amúgy arányában látszik, hogy valaki magas-e, vagy sem. Hiába vagyok vékony, csinos, stb. A 163 centimmel sose fogok úgy kinézni, mint egy magas lány. Igenis meglátszik fotón a különbség.

2012. máj. 2. 10:51
 4/6 anonim ***** válasza:
48%

Én sajnos egyetértek az előttem szólóval. Én is elkezdtem a modellkedést, nem vagyok nagyon alacsony, átlagos, 168 cm. De mégis alig kapok munkát, hiába mondják, hogy karakteres az arcom és nagyon vékony is vagyok, sajnos ez van.

Vannak fotózások, ahol ez nem számít, de azért 80%ban igen.

Amúgy ha nem vagy magas, nem hinném, hogy modellként "dolgozol" :) Gondolom csak belekóstoltál a dologba, de aki modellként dolgozik, az fel sem tenne ilyen kérdést.

2012. máj. 2. 15:45
 5/6 A kérdező kommentje:
Ki mondta hogy nem vagyok magas? Szeretem amikor azt se tudják miről van szó, de találgatnak..
2012. máj. 2. 16:44
 6/6 A kérdező kommentje:
Amúgy igen, mondhatjuk hogy belekóstoltam, mert új vagyok, 1-2 hónapja vettek fel egy ügynökséghez, ahol szerencsére rendszeresen van munkám. És 176 cm vagyok.
2012. máj. 2. 16:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!