Fotózásokhoz miért követelik meg a 173+ cm-es testmagasságot?
Mondjuk meg a ruhák, nadrágok pl. harmonikáznának a lábadon. És a hosszú, karcsú láb mutatósabb. Nem véletlenül vannak a kifutón még ennél is magasabb (178cm)lányok.
Ha csak arcfotó, akkor nem értem.
Mert ez egy ilyen szakma. Pont.
Tudom, terjed az a hülye szöveg, amivel az alacsonyabb lányokat etetik, hogy fotómodell még lehet, blabla, és akkor kifizeti a portfólióra a több százezres tételt.
Na a valóságban ilyen nincs. Modell van. Pont. Aki alkalmas kifutóra, meg fotózásra, meg akárhova.
Amúgy arányában látszik, hogy valaki magas-e, vagy sem. Hiába vagyok vékony, csinos, stb. A 163 centimmel sose fogok úgy kinézni, mint egy magas lány. Igenis meglátszik fotón a különbség.
Én sajnos egyetértek az előttem szólóval. Én is elkezdtem a modellkedést, nem vagyok nagyon alacsony, átlagos, 168 cm. De mégis alig kapok munkát, hiába mondják, hogy karakteres az arcom és nagyon vékony is vagyok, sajnos ez van.
Vannak fotózások, ahol ez nem számít, de azért 80%ban igen.
Amúgy ha nem vagy magas, nem hinném, hogy modellként "dolgozol" :) Gondolom csak belekóstoltál a dologba, de aki modellként dolgozik, az fel sem tenne ilyen kérdést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!