Az oriflameben lehet úgy terméket rendelni, hogy tudom a nevét, kinézetét, meg mindent róla, csak épp sosincs benne az újságban?
Figyelt kérdés
4-5 éve rendeltem az Oriflame-es újságból egy parfümöt. A neve Bahia, talán sunset az "alneve". Narancssárga virágos mintás üveg, vékony, 15 ml-es, anno talán 1000 Ft-ért vettem. Valami eszméletlenül finom illata volt, mindenki, aki szagolta (de tényleg mindenki és ez a hihetetlen), azt mondta rá, h hihetetlenül jó illatom van, szóval gondolom passzol hozzám nagyon. Ilyen nyári illata volt, könnyed, gyümölcsös... És azóta még ilyen finom illatot nem éreztem. Anyunak vettünk egy parfümöt tavaly, egy rózsaszín Adidast, az is finom nagyon, meg most egy Beyoncé-t használok, tesóm Christina Aguileire parfüme is nagyon jó, de az a Bahia... az tényleg legyőzhetetlen, az életem legjobb parfüme. És azóta sem volt benne az újságban, bár volt 1-2 hónap, amikor nem néztem. Szerintetek lehet rendelni belőle, ha mondjuk keresek egy Oriflamest? Vagy én magam leszek az és akkor fog menni? Szerintetek?2012. máj. 1. 16:10
1/3 anonim válasza:
Szia! Én írtam üzenetet. Most jobban utánanéztem, már látom, melyikről is van szó. Az sajnos megszűnt... :(
2/3 A kérdező kommentje:
mármint a parfüm szűnt meg? nem gyártanak? jó ég, de miért? pedig előkotortam, meg is van a kódszáma... :/
2012. máj. 11. 22:50
3/3 anonim válasza:
Nem tudom, miért szűnt meg. Talán lejárt az ideje, újakat csináltak inkább. Húgomnak, amit rendeltem 4 éve, az még mindig szerepel a katalógusban.
Ha véletlenül ismét gyártják, akkor szólok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!