2/12 anonim válasza:
nem hippi. a hipster az a háromszöges-galaxisos-baglyos-piros hajú lány, aki alter rockot hallgat, és mindennapi életének része azt instagram és a starbucks
3/12 A kérdező kommentje:
Nekem kék a hajam egy része és nincs Android-os vagy Apple telefonom, ennél fogva Instagram se, meg még Starbucksba se járok:D De köszi a magyarázatot:)
2012. júl. 2. 23:15
4/12 anonim válasza:
akkor a kék hajad miatt. öltözködésed milyen?
5/12 A kérdező kommentje:
Sálak, loaferek, magasderekú nadrágok betűrve, zenekaros pólók, sok ékszer:)
2012. júl. 4. 12:53
6/12 anonim válasza:
oh, vintage nacik? akkor hipster vagy.
mutass képeeeeet légyszíí *-----*
8/12 A kérdező kommentje:
Vintage naci...hehe:D Nem olyan duplagombsoros, olyanra vadászom, csak sima, kilós turiból vettem egy nadrágot és levágtam.
Zenekaros póló meg Led Zeppelin, Bring me the Horizon, Nirvana, Die Antwoord pl:)
2012. júl. 4. 16:07
9/12 anonim válasza:
jó lehet a stílusod. és ezeket a bandákat hallgatod is vagy csak magadon hordod? ha igen, akkor le vagyok nyűgözve. kellemes meglepetés egy 14 évestől! :)
10/12 A kérdező kommentje:
Hallgatom:D Szerintem elég gáz, ha valaki felveszi egy zenekar/zenész pólóját és nem hallgatja.
2012. júl. 11. 00:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!