Pasik nektek mit takar egy szép női arc?
Szerintetek szép ez a szem? [link] 2.kép
ilyesmi az én szemem
hát kettővel előttem lévőnek üzenem, a szőke csaj olyan ribis, meg sztem át van szabva, nagyon mű a hatása, és alapból nem jönnek be a cicababák, főleg ha beképzeltek, na meg erősen rányom a photoshop, ami sok esetben sztem inkább rondít a dolgon,
nekem spec a fekete v sötétbarnás hajú nők jönnek be, sötét haj világosabb bőr kék szemek, de barna nagy szemek, baba arc isj öhet, akkoris hak is mell :)
Megan Fox ot egyenesen rondának tartom, és ahoz képest milyen fiatal, úgy néz ki mint egy agyonszabott 45 éves
semmi extra nincs benne,
aki szép és bájos, az Mila Kunis, Jessica Alba, Amy Lee, Yulia volkova még régen :)
Milla Jovovich főleg az arca meg a szemei, Christina Aquilera is bejönne, ha nem ragaszkodna a hidrogén szőke hajhoz meg a mű melleihez, de az arca szép, csak kicsit elhízott
Aki a Maricsujt játszotta, ő is szép, főleg a haja meg a szája,
Katie Holmes is szép baba arcú,
akik sztem meg kicsit rondácskák az Kate Moss, J. roberts, Penelope Crus főleg az orra meg a szája nem tetszik,
Sarah J. Parkernek meg kicsit lóarca van, J love Hewittnek is túl hosszúkás arca van sztem, bár ő inkább átlagos mint ronda, Meg sokan szeretik Hayley VóWilliamset, a stílusával nincs gondom, de rémesen öltözködik, nem jön be a répa színű fakó haj, meg közelről olyan csúnya a bőre, fiús alakja van és az arca, az meg olyan átlagos, valahol tetszik sminkben meg photoshoppal, valahol nem
nekem nem a karikákkal van bajom vagy a csippával, az se gond ha vaalki sápadt, mert jól áll egy két csajnak a kócos haj is, de kisminkelve valakinek tök nagy szeme van, smink nélkül meg be van gyógyulva,
meg nem jön be ha rés van valakinek a foga között
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!