Egyre jobban zavar hogy helyes srác vagyok! Miért van ez?
Figyelt kérdés
hàt öhm..........eleinte jó volt hogy szinte minden lànynak tetszettem,,de egyre jobban zaklattak akàr elmegyek a suliba a folyosón vagy pl a buszmegàllóba is zaklatnak a csajok hogy "júj de helyes" ès màr nagyon unom õket :S nem is beszèlve hogy a suliba a sok balf*sz fiú meg akar verni e miatt mert fèltèkenyek -.-" a lànyok 80-90%-ànak tetszem aminek örülnöm kène,de bulizni se tudok nyugodtan tõllük -.-" xD valami megoldàs? :DD2012. ápr. 29. 17:48
22/32 A kérdező kommentje:
meg miaz hogy eszed az nem sok? :D gimibe tanulok, meg ilyen 40èves anyukàk ne irjanaak xD
2012. ápr. 30. 12:55
23/32 anonim válasza:
Képzeld közel sem járok a 40-hez. 17 éves vagyok csak már rohadtul idegesítenek az ilyen beképzelt majmok, mint te
24/32 A kérdező kommentje:
nem vagyok az,bocsi :) nem is ismersz :D
2012. ápr. 30. 14:40
25/32 anonim válasza:
Te sem ismered a válaszadókat kérdező,mégis ítélkezel..:)
Vagy rakj képet,vagy meg ne várd,hogy bárki is adjon tanácsot neked:)
26/32 anonim válasza:
Ahhoz képest, hogy te sem ismersz mégis elkönyveltél egy 40 éves anyukának. Úgyhogy ennyit erről...
27/32 A kérdező kommentje:
a negyven èves anyukàt annak irtam aki ezt vàlaszoltaa : " Hülye vagy te fiam nem helyes" :DD
2012. ápr. 30. 15:59
28/32 anonim válasza:
Viszont joggal hülyézünk le téged, hisz elég megnézni a helyesírásod. Képet viszont tényleg küldhetnél, mert nehezen tudom elhinni, hogy valakinek ilyen problémája is lehet... rakj ki képet, ha olyan jól nézel ki akkor legalább itt is növelheted az egódat.
29/32 csokissüti002976 válasza:
Én megértelek. Lány vagyok, de van 1-2 fiú osztálytársam, velük is ezt művelik. Volt mindkettő padtársam, és mesélte az egyik, hogy őt még hívogatták is. De ők csak röhögnek rajtuk. :DD
30/32 Alaque válasza:
Persze, annak idején én is meséltem a lányoknak, hogy mekkora bika vagyok, hogy még aludni sem hagynak a női rajongóim. Nem kell mindent elhinni. :)
A megoldás, kérdező: nem kamaszlányok közé kell járni bulizni. Ha egy tiniházibuliban megjelenik egy idősebb srác, egyből mindegyik tinifos odalesz érte. Bár nem hiszem, hogy ez különösebben zavarna téged, te ügyeletes kis szívtipró. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!