Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Egyre jobban zavar hogy...

Egyre jobban zavar hogy helyes srác vagyok! Miért van ez?

Figyelt kérdés
hàt öhm..........eleinte jó volt hogy szinte minden lànynak tetszettem,,de egyre jobban zaklattak akàr elmegyek a suliba a folyosón vagy pl a buszmegàllóba is zaklatnak a csajok hogy "júj de helyes" ès màr nagyon unom õket :S nem is beszèlve hogy a suliba a sok balf*sz fiú meg akar verni e miatt mert fèltèkenyek -.-" a lànyok 80-90%-ànak tetszem aminek örülnöm kène,de bulizni se tudok nyugodtan tõllük -.-" xD valami megoldàs? :DD

2012. ápr. 29. 17:48
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
akkor küldj priviben :D
2012. ápr. 30. 12:49
 22/32 A kérdező kommentje:
meg miaz hogy eszed az nem sok? :D gimibe tanulok, meg ilyen 40èves anyukàk ne irjanaak xD
2012. ápr. 30. 12:55
 23/32 anonim ***** válasza:
100%
Képzeld közel sem járok a 40-hez. 17 éves vagyok csak már rohadtul idegesítenek az ilyen beképzelt majmok, mint te
2012. ápr. 30. 14:15
 24/32 A kérdező kommentje:
nem vagyok az,bocsi :) nem is ismersz :D
2012. ápr. 30. 14:40
 25/32 anonim ***** válasza:

Te sem ismered a válaszadókat kérdező,mégis ítélkezel..:)

Vagy rakj képet,vagy meg ne várd,hogy bárki is adjon tanácsot neked:)

2012. ápr. 30. 15:03
 26/32 anonim ***** válasza:
Ahhoz képest, hogy te sem ismersz mégis elkönyveltél egy 40 éves anyukának. Úgyhogy ennyit erről...
2012. ápr. 30. 15:33
 27/32 A kérdező kommentje:
a negyven èves anyukàt annak irtam aki ezt vàlaszoltaa : " Hülye vagy te fiam nem helyes" :DD
2012. ápr. 30. 15:59
 28/32 anonim ***** válasza:
Viszont joggal hülyézünk le téged, hisz elég megnézni a helyesírásod. Képet viszont tényleg küldhetnél, mert nehezen tudom elhinni, hogy valakinek ilyen problémája is lehet... rakj ki képet, ha olyan jól nézel ki akkor legalább itt is növelheted az egódat.
2012. máj. 2. 00:38
 29/32 csokissüti002976 ***** válasza:
Én megértelek. Lány vagyok, de van 1-2 fiú osztálytársam, velük is ezt művelik. Volt mindkettő padtársam, és mesélte az egyik, hogy őt még hívogatták is. De ők csak röhögnek rajtuk. :DD
2012. máj. 22. 10:09
 30/32 Alaque ***** válasza:

Persze, annak idején én is meséltem a lányoknak, hogy mekkora bika vagyok, hogy még aludni sem hagynak a női rajongóim. Nem kell mindent elhinni. :)

A megoldás, kérdező: nem kamaszlányok közé kell járni bulizni. Ha egy tiniházibuliban megjelenik egy idősebb srác, egyből mindegyik tinifos odalesz érte. Bár nem hiszem, hogy ez különösebben zavarna téged, te ügyeletes kis szívtipró. :)

2012. szept. 3. 11:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!