52 cm combkörméret a legvastagabb helyen. Szerintetek ez sok?
Figyelt kérdés
Én igazából egy vékony lány vagyok, 49 kg, de csak combra hízok. Szerintetek ez vastagnak számít, vagy még csinos? Nektek mennyi? Köszönöm :))
20/L
2012. ápr. 28. 20:41
1/5 anonim válasza:
Ez attól függ, milyen magas vagy, meg az alkatodtól, hogy milyen a csípőd szélessége stb. Ne haragudj, de ez nem egy túl jó kérdés, mert nem lehet rá igazi választ adni. Még ha feltennél egy képet, akkor talán tudnánk véleményt mondani.
2/5 anonim válasza:
Nekem 58 és nem érzem olyan nagynak a testalkatomhoz képest. Szóval az 52 sem vészes szerintem. :) Persze edzek rá meg minden de mivel széles a csípőm ilyen combokkal vagyok megáldva.
3/5 anonim válasza:
Én kicsit vastagnak tartom, nekem is 52-53 cm. Én 53kg vagyok és 167cm.
5/5 anonim válasza:
Hat remelem h nem, nekem is annyi, jelenleg 49kg vagyok 167cm bár 47,5 szoktam lenni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!