Fiuk! Ti melyik lányt választanátok?
Figyelt kérdés
Az egyik festett fekete, rövid hajú barna szemekkel kb. 164cm magas. A másik természetes vörös, hullámos, kb. olyan vállig érő hajú ,kék szemekkel és egy kicsi szeplővel kb 172 cm magas.2012. ápr. 28. 17:25
11/19 anonim válasza:
Küldjél róluk képet, így nem lehet választani.
12/19 candykiller válasza:
Nekem egyből a t.A.T.u. jutott eszembe...:D de azért R.I.P. :DD
13/19 anonim válasza:
A vicces az, hogy hiába hangzik leírás alapján szemrevalóbbnak az egyik, a valóéletben fordított is lehet a fennállás. Ennyiből ítélve én is a másodikat preferálnám, de pl. a t.A.T.u.-ból jobban tetszik nekem a fekete hajú tag.:D
14/19 anonim válasza:
a második :) én személy szerint imádom a vörös hajú lányokat! 14/F
16/19 anonim válasza:
azt, amelyik nem buta liba. majd ha felnősz, akkor rájössz, hogy mennyire nem számít, hogy hogy néz ki. mert ha jó nőt akarsz dugni, akkor elmséz egy este és beszerzed, ha meg párkapcsolatot akarsz, akkor meg ne legyen csúnya oszt kész. úgyis a szerelmedet látod a legszebbnek
17/19 anonim válasza:
Első külső alapján jobban bejön. 22F
18/19 anonim válasza:
Külső alapján a második, de úgyis a személyiség a döntő.
19/19 anonim válasza:
Az elsöt...a vörösek kilöve, meg ami is bejönnek az alacsony lanyok (160-165)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!