Szőrös a combom. Le kéne epilálnom? (kép)
Epilátor szépen leszedi és hetekig nincs rá gond.
A lényeg, hogy a borotvát mindenképp kerüld!!
:)
Tudom, hogy szépen leszedi, de áá nagyon fáj:D
Ja, és nem tudom, hogy utána miféle szőr lesz rajta, most örülök, hogy szőke.
Nekem is hasonló, csak világosabb valamivel. És ugyanolyan nő vissza, csak ritkábban:)
Tudom hogy fáj, de a szépségért meg kell szenvedni.
Ha epilátort használsz, mindig húzd a bőrödet is az ellentétes irányba, mint ahogy szeded a szőrt, és akkor kevésbé fáj. Én mindig fújom is, hogy kicsit hűtse:)
De félni nem kell, csúnyábban nem fog visszanőni! Én már kb egy éve így szedem.
Harmadik válaszoló, szerintem épp a borotva sűrűsíti, hiszen az csak levágja a tetejénél fogva, viszont az epilátor vagy gyanta kitépi gyökerestül...
2./4. voltam.
Nekem szőke volt és alig látszott mégis leszedtem mert zavart. Én borotválom már hosszú évek óta és egyálalán nem nőtt erősebben vissza..sőt. Igazából talán ha havonta egyszer borotválom a combom. Nekem tényleg nem rontott rajta a borotva. Én azt szeretem csak. Olcsó, gyors, könnyű kezelni, fájdalommentes.
20L
szerintem gyantáztasd.
én mióta kozmetikussal gyantáztatom, sokkal kevesebb nő vissza.
nekem a lábszáramon és a combomon is szőke a szőr, féltem h befeketedik, a gyantától, de egyáltalán nem.
az epilátor nekem fáj, de a gyantát havonta egyszer ki lehet bírni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!