Nem fogadták el a reklamációt! Visszaadják a pénzem? Bővebben. Fontos!
Sziasztok.
Kb. 1,5 hónapja vettem egy Puma sportcipőt. 2 hétig hordtam és elöl az orránál mind két cipőn szétjött a ragasztás. Visszavittem az üzletbe, hogy javítsák meg. Azt mondták, hogy az én hibám volt, és biztos rugdostam az orrát(?!) Tegnap kaptam sms-t, hogy megtagadták a reklamációt, nem javították meg mehetek a cipőért.
Könyörgök 2 hétig hordtam a cipőt és szétjön, meg se javítsák! Még ha fél évig hordtam volna akkor azt mondom jólvan legyen, de hogy 2 hétig!!
Ma megyek a cipőért visszakaphatom az árát?? Ha megtagadják mivel érdemes érvelni? Panaszkönyvet elkérhetem? Mit csináljak, hogy adják vissza a pénzemet? Nem volt olcsó cipő. Adjatok minél hasznosabb tippeket!
Köszi :)
qrva sok múlik, hogy reklamálsz
ha határozottan, nagy hangon, felháborodva, kiabálhatsz is velük, cirkuszt csinálsz, csak érvényesítsd az akaratodat
esetleg ne egyedül menj, jó ha valaki még kipártol
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!