Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » LÁNYOK! Melyik férfi testalkat...

LÁNYOK! Melyik férfi testalkatra szavaznátok a következő 6-ból? (képekkel)

Figyelt kérdés

A választásotokat meg is indokolhatjátok, részletezhetitek, sorrendet is állíthattok, vagy linkelhetitek a számotokra legideálisabb férfi testének fotóját, ha ezek közül egy sem az igazi! (Kort is, ha lehet)

vékony, felesleg nuku:

[link]

átlagosnak mondható, kissé petyhüdt:

[link]

mackós, kis pocakkal:

[link]

izmosabb, de nem szálkásan:

[link]

arányosan izmos + szálkás

[link]

szálkás izomkolosszus:

[link]

hajrá! ;)

#izom #test #bodybuilding #szálkás testalkat
2012. ápr. 27. 20:22
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:
mindegyik, kivéve az utolsót. :D nem bírom a kigyúrt állatokat. mondjuk ilyet nem igen látok, de ismerőseim közül is sokan túlzásokba esnek ezen a téren.
2012. ápr. 27. 22:56
 22/42 anonim ***** válasza:

1 és 6-on kívül mindegyik:)

15L

2012. ápr. 27. 22:57
 23/42 anonim ***** válasza:
Természetesen Ryan R. teste az etalon, de ez a kép elég gáz róla. tehát az 5ös...de a 4es is jó.
2012. ápr. 27. 23:05
 24/42 anonim ***** válasza:
4,5 *.*
2012. ápr. 28. 08:15
 25/42 anonim ***** válasza:

A 4-es testelkata, de ez a rengeteg szőr nekem gusztusalan, és elvonja a figyelmet a testről...

Még a 3-as se rossz, de a mellkasa annak is dzsungel... (nem kell jönni a dumával, hogy ez a férfias, meg kezdjek b*zival, mert nem azt mondtam, hogy semmi ne legyen, de ez sok.... És ha ők elvárják a nőtől a teljes szőrtelenítést, ennyit én is elvárhatok.)

2012. ápr. 28. 09:41
 26/42 anonim ***** válasza:

Az elsőnek a kockáira se mondanám hogy semmi, sőt:D

Nekem az 1., 4. és 5. tetszik. Mondjuk a negyediknek kicsit ijesztő a köldöke, az elsőnek meg olyan mintha sérve lenne:D az 5. az hűha.:D

A 2. 3. szerintem formátlan, a 6. már sok nekem:)

2012. ápr. 28. 10:04
 27/42 anonim ***** válasza:

A 4. és z 5. Mondjuk a 4. dzsungelje nekem se jön be, mondjuk még a mellkas oké, de a hason ne legyen már.

21 N

2012. ápr. 28. 10:08
 28/42 anonim ***** válasza:

Csak látványra az 5-ös, de mellette elég hülyén érezném magam a tökéletlen testemmel :)

Ha partnerként képzelem el, akkor elsősorban a 4-es és a 3-as, utóbbiból kis erőfeszítéssel hamarosan 4-es lehet :)

Az 1-es és az 5-ös kizárt, egyáltalán nem tetszik.

A 2-es is elég gáz, tipikus antisportos alkat...

31N

2012. ápr. 28. 16:39
 29/42 anonim ***** válasza:

izmosabb, de nem szálkásan

18/L

2012. ápr. 28. 17:20
 30/42 anonim ***** válasza:
tudod te egyáltalán, hogy mit jelent az a szó, hogy periféria?
2012. ápr. 28. 18:56
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!