Mitől van kerek arca annak, aki nem kövér?
Figyelt kérdés
2012. ápr. 26. 06:36
1/7 anonim válasza:
Mert ilyennek született. Kövérnek is lehet ovális,vagy hosszúkás arca.
2/7 anonim válasza:
Az ősszel született emberek arcformája általában a kerek. Jellemzőjük, hogy élénkek, tevékenyek.
3/7 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat!
Én már láttam olyan kerek arcú embert is, aki februárban született, szóval ez nem helyénvaló megállapítás.
Meg lusta ősszel született embert is :)
2012. ápr. 26. 07:15
4/7 anonim válasza:
Tudod ez a jellemzés általános. Vagy illik valakire, vagy nem. Olyan, mint a horoszkóp.
5/7 Smartguy86 válasza:
Az ilyesmi genetikailag meghatározott.
6/7 anonim válasza:
Igy van, igy született, örökletes.
7/7 anonim válasza:
Valaki hajlamos arcra hízni, valaki nem. Én most viszonylag vékony vagyok de az arcom még mindig kövéres és tokám is van. De ismerek olyat is akinek az arca sovány mégis olyan a hasa mind egy fél dinnye. Alkati dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!