Szerintetek szép a barna szem? (14/L)
Figyelt kérdés
Néha egy kicsit rosszul érzem magam a barna szemem miatt mert, nem túl különleges és szerintem a kék sokkal szebb. Vannak osztálytársaim akiket irigylek is egy picit. Na jó, néha kicsit nagyon.
Szóval szerintetek szép a barna szem?
14/L
2012. ápr. 27. 17:51
2/11 anonim válasza:
Nekem az a kedvencem. (de igazából bármilyen színű szem lehet szép)
16f
3/11 anonim válasza:
örülj, h egézséges vagy és van szemed...
nekem zöld a szemem, én is imádom a kék szemet, de szeretem a sajátom is.
4/11 anonim válasza:
Persze, lehet szép a barna szem, de ez függ a formájától, színétől és magától a tekintetedtől is. Én nagyon szeretem a barna szemű lányokat!
5/11 anonim válasza:
kinek ez kinek az! nekem speciel nem tetszik, nagyon nem. viszont a kék sem különlegesebb, max szebb (szerintem). ami igazán különleges és szép, szerintem ez a ságkás-zöld:)
7/11 anonim válasza:
nekem a feketés barna tetszik:)
14/L
8/11 anonim válasza:
Nekem is jobbam tetszik a kék szem,de szerintem nekem nem állna jól a barn hajamhoz a kék szem!Szoval igy is jó............
9/11 anonim válasza:
szerintem meg csak a barna szem a szép:D
nem tudom, nekem gusztustalan, meg olyan halottas a kék szem xD ijesztő :'D
ebből leszűrheted, hogy na vajon az én szemem milyen. sötétbarna, nagy és illik a hajamhoz xD
szóval szép a barna szem:)
10/11 anonim válasza:
Sokkal jobb a barna szem. A kék engem valamiért taszít, főleg ami ilyen nagyon világos... olyan rideg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!