Eljöhet velem vagy maradjon? 17éves srác vagyok és a héten szeretnék elmenni egy piercereshez ha elviszem anyut magammal az elég gáz?
Köszönöm a válaszokat ezek alapján jön ő is ;D
jófej meg minden, mégis jobb ha ottvan félteni nem félt csak mondta h kíváncsi a műveletre ha már belement az egész dologba ^^
sztem sem gáz, meg jogos h kíváncsi, hamár belement :D
énis mennék a fiammal:D annyira idős sem vagy még h ciki legyen. sztem semmi gáz ezzel, főleg ha anyud jófej, meg laza
Valaki azt írta, hogy "ott süllyedne el szégyenében". Hát, gyönyörű, mondhatom! Szégyelli a saját anyját. Azt a Csodalényt, aki életet adott neki. Tényleg elsüllyedhetne, de saját maga miatt, hogy ilyet mond a Édesanyjára!
Szerintem semmi ciki nincs abban, ha ott van a mamád is :) Ha ennyire jófej, hogy érdeklődik ilyen dolgok iránt, akkor miért ne mehetne. Meg se forduljon a fejedben,hogy ez ciki. Inkább legyél rá nagyon nagyon büszke!
(Csak vigyázz, mert lehet, hogy a végén még ő is kedvet kap egy piercinghez...) :):):)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!