1/10 anonim válasza:
Sok pénz és kevés ész... veszélyes kombó...
Reméljük nem fog szaporodni. :D
2/10 anonim válasza:
Biztos vagyok benne, hogy élőben is nagyon szép és tökéletes alakú lány, de ami ilyen különlegessé teszi, az csak a rengeteg smink és a photoshop.
3/10 anonim válasza:
Komolyan majdnem kifordult a számból az étel... Ez egész egyszerűen rémisztő... Ez a derék, vhááááá:SSSS
5/10 anonim válasza:
Tuti ps a dereka is, nem csak a vékonysága miatt, az íve nagyon természetellenes...
De 100 pasiból 99 tutira ráránt a répára ilyen csaj láttán, az az 1 meg b*zi...
Sajnos ez van:-/
7/10 anonim válasza:
Az az egy, valószínüleg én vagyok. Ja, és nem bu.i. De még mennyire nem az.
8/10 anonim válasza:
Miből gondolják a csajok, hogy ez tetszik nekünk? Én utána sem fordulnék, de biztos vagyok benne, hogy az asszonynak majd kiesne a szeme az irigységtől.
9/10 anonim válasza:
Azt a választ én írtam.
Utolsó, pont leírtad te is... És azért, mert érdekes, neten csak a 16 évesek ismerik el, hogy bejön nekik, való életben meg még az impotens nagypapiknak a nyála is kicsordul, a fiatalabbaknak meg a nyaka törik ki... Aztán jön az "otthonra NEM kéne" szöveg xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!