Szerintetek mik azok a dolgok, amik nagyon nőietlenek?
Figyelt kérdés
Bármilyen téren, negatív értelemben.2012. ápr. 23. 07:23
1/3 anonim válasza:
Tetoválás, piercingek, fültágítók, deszkás ruhák, gusztustalankodás, mindenkivel összefekvés, stb. Persze ettől még lehet az illető jó fej.
2/3 anonim válasza:
Káromkodás, köpködés, k*rvás viselkedés, nagymama ruhák, ápolatlanság.
Piercing és tetoválás téren nem értek egyet az előzővel, szerintem attól még lehet valaki nőies, én szeretem is.
3/3 anonim válasza:
csúnya járás,büdös száj,feltűnően szőrös test,túl erős/egyszerűen csak gyomorforgatóan büdös parfüm,ápolatlanság,rossz alak/kövér,anorex,lapos s..eggű,formátlan/részegség.
belső:folyamatos nyavajgás,hiszti,túl sok elvárás párkapcsolatban,nagyképűség,primitív,buta viselkedés-pl.túlságosan egy kalap alá veszi az összes férfit,gyengének titulálja,miközben nem veszi észre,hogy őneki vannak irreális elvárásai.kb.ezek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!