Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hawaii lány jelemezt hogyan...

Hawaii lány jelemezt hogyan lehet csinálni?

Figyelt kérdés
(bolondballagásra:)
2012. ápr. 22. 12:34
 1/4 anonim válasza:
Szerintem üsse be a Google képkeresőbe a "hawaii lány" kifejezést, fel fog Önnek hozni legalább ötszáz különféle felvételt. Ám ha ez Önnek nem lenne elegendő, szerintem egész nyugodtan hívja fel az amerikai követséget (minthogy a Hawaii-szigetek az USA tengerentúli állama), készséggel adnak Önnek felvilágosítást.
2012. ápr. 29. 04:04
 2/4 A kérdező kommentje:

nem vagyok komplett idióta de a neten csak megvásárolható jelmezeket találtam és nem akarok venni csak csinálni.

de már amúgy is rájöttem,hogy hogyan fogom kivitelezni.

2012. ápr. 29. 18:39
 3/4 Kata1214 válasza:

Mi farsangkor öltöztünk annak.

szoknyát nagyon egyszerű csinálni: veszel egy ruhagumit, vagy egy övvel is megtudod csinálni...tehát vágsz ki krepp papírból csíkokat és ráragasztod az övre vagy a gumira. Vagy ezt spárgával is megcsinálhatod és még hatásosabb lesz. Felsőt meg nem tudsz mást mint egy fürdőruha felső vagy egy topp. Nem tudom mennyit segítettem vele, de mi elég jól néztünk ki.:) és persze a virág a hajatokból elhanyagolhatatlan...

2012. máj. 3. 18:52
 4/4 A kérdező kommentje:
köszi
2012. máj. 5. 14:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!