Hány cm és mennyi kg vagy? Soványnak, karcsúnak, normálisnak, picit túlsúlyosnak vagy kövérnek tartod magad?
159cm,52kg...nem vagyok kövér,de van rajtam felesleg a hasamon,popómon,combomon:D Szóval én is tornázok meg el kellene mennem már végre futni is:)
14/L
20/L
172 cm magas és 56 kg. Szerintem pont jó, viszont volt már olyan, aki le kövérezett.
172cm , és 56-57 kg..:)
én pont átlagosnak tarom magam ami zavar h széles a csípőm.. :( :)
181cm/56 kg. Mindig hízni szeretnék, rendesen eszem, sokat bicózok, mindig ilyen vékony voltam. Nálunk a családban mindenki ilyen. Én nem tartom annyira szépnek, de sokan mondják, hogy tipikus modell-alkat...szerintem szomorú, hogy ez az ideális...Én nem azért vagyok ilyen mert agyon koplalom magam, hanem mert ez a testalkatom. Jó lenne, ha mindenki elégedett tudna lenni a saját testalkatával és modelleknek pedig nem a kivételesen sovány lányokat állítanák...talán nem lenne ennyi testképzavaros tini :(
21/L
170cm/70kg/21/L
Nem érzem túlsúlyosnak magam, de a csípőmre, combomra és a seggemre gyúrnom kell, különben pár év múlva nem tudok fölszállni a buszra. Felül kfejezetten szexi vagyok.
173 cm - 53-54 kg
szeretnék 50 lenni :D
15/L
Mondjuk a barátomnak így tetszek, meg a környezetemben is voltak akiknek tetszek így. Örülök, mert viszonylag nagy a mellem, vékony a derekam, lapos hasam van és a combjaim sem érnek össze :P
Szóval normálnak tartom magam.
én 15 éves vagyok 78kg 174 cm.
Van rajtam 10 kgtúlsúly de rohadtul nem látszik rajtam mert magas vagyok:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!