Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szoli hatása meddig tart?

Szoli hatása meddig tart?

Figyelt kérdés
Úgy értem mikor kezd látványosan fakulni? Vagy ez bőrtípustól függ?
2012. ápr. 18. 18:34
 1/3 anonim ***** válasza:
koporsóba
2012. ápr. 18. 18:56
 2/3 A kérdező kommentje:
Egyszer mindenki ott végzi, nem hiszem, hogy a kérdésemre válaszoltál. És nem hetente járok pl csak most egy munka miatt kell.
2012. ápr. 18. 19:03
 3/3 anonim ***** válasza:
Szia!Ha csokicsöves szoliba jársz, akkor nagyon sokáig megmarad a színed. Én EU-s gépbe járok hetente egyszer és minden alakalommal csak barnább vagyok, a színem a 2 alkalom között szinte semmit nem fakul :) Szóval csak azt tudom ajánlani, hogy ha tartós és szép színt szeretnél Te is próbálj olyan szolit keresni, ahol csokicsövek vannak mert azok a legmegbíhatóak. Régen jártam Coffe Love-os szoliba, kb 15 percre kellett befeküdnöm heti kétszer és az eredmény még így sem tetszett. Becsapva éreztem magam, pénzkidobás volt oda járnom. Szerencse hallottam erről a csokicsőről és nagyon bejött!
2012. jún. 8. 09:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!