Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hány alkalom után látszódik a...

Hány alkalom után látszódik a szoli hatása?

Figyelt kérdés
3. alkalommal voltam, először 10, utána 15 percre, de még nem igazán látszódik. Nem hófehér a bőröm, inkább természetes szine van. Sima fekvő szoláriumba járok, szerintem 3 hónapja lett kb. cső cserélve. Plusz használok barnulást gyorsító szoli gélt. Hány alkalom után leszek szép barna? Köszi a válaszokat!
2009. nov. 11. 21:50
 1/10 anonim ***** válasza:
20%
Hamarabb leszel bőrrákos a szolitól.Gondolj erre is.
2009. nov. 11. 21:53
 2/10 A kérdező kommentje:
Nem ez volt a kérdés! Úgyhogy remélem nem baj, ha nem köszönöm meg! Amúgy meg remélem nyáron agyonig beöltözve jársz, mert ha nem tudnád a nap is bőrrák keltő! ;)
2009. nov. 11. 22:04
 3/10 anonim ***** válasza:
55%

Nem tudom, hogy mi bajuk a szolival!Sok mindenre jó!Én még nem hallottam olyat, aki rákos lett tőle, ez egy hülyeség!Akinek meg nem tetszik az ne járjon és ne is írjon az ilyen kérdésekre!

Szerintem ha még elmész legalább ennyire(3ra)akkor biztosan fog látszódni!Én húsz percekre járok hetente és látszik!Meg azt a 15 percet emelheted 20ra is szerintem!

2009. nov. 12. 07:24
 4/10 anonim ***** válasza:
72%
Én kb. ugyanigy járok és az ötödik alkalom után lett igazán szép, természetes barna színem. Nem is megyek már csak két hetente egyszer 15 percet. Ez még nem káros és a színem is tartósan megmarad.
2009. nov. 12. 10:44
 5/10 anonim ***** válasza:
72%

basszus! Nehogy 20 percre befeküdj!!!!

Úgy lefogsz égni, mint állat!

Jó ez a két alkalom még nem látszik, de a 100-dik percnél már szép barna leszel!

Nyugodtan menj továbbra is 15 percre. És amikor 100 perc letelt, mehetsz 20 percre egy héten egyszer.

Én régebben jártam szoliba, de én nem a börráktól tartok, hanem a bőröm korai öreségétől.

2009. nov. 12. 15:18
 6/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a hasznos válaszokat!:) Jó tudni, hogy értelmesek is vannak itt:) 15 percre fogok mostantól járni, meg használok védő krémet is.
2009. nov. 12. 18:28
 7/10 anonim ***** válasza:
26%
szép barna soha nem leszel szolitól..inkább egy műanyag ronda valaki napozz!az legalább egészséges nem okoz rákot..
2010. júl. 12. 00:14
 8/10 anonim válasza:
Uhh,akkor ugy néz ki,hogy én jó szolit fogtam ki :D Eddig 2x6 percre,meg 1x 9 percre voltam,és már szép barna vagyok,és még lesem égtem.Nemértem hogy bírjátok a 20 perceket :)
2011. dec. 30. 08:30
 9/10 anonim válasza:
27%
Hja és csak akkor lehet bőrrákot kapni szolitól,ha leég benne az ember,többször.
2011. dec. 30. 08:31
 10/10 anonim ***** válasza:

Jo latni mennyien milyen nagy szeretettel aggodik ember tarsaiert.

Bizonyitek?

2018. ápr. 4. 07:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!