Okés, bocsi, akkor a képen lévő csaj fejével vannak gondok :) A csípő amúgy szerintem rendben van
2012. ápr. 17. 13:21
12/33 anonim válasza:
A képen lévő csaj könnyűvérő libának néz ki, amúgy meg teljesen rendbe van a csípője.
2012. ápr. 17. 13:36
13/33 A kérdező kommentje:
Elmondanám hogy a két csaj nem is ugyanaz szal eléggé mellélőttök :D..amúgy meg nem értem miért kell könnyűvérűzni valakit csak azért mert jól néz ki...Főleg hogy az ilyen lányok pont, hogy nehezen kaphatóak...de te biztos jobban tudod :)
2012. ápr. 17. 13:38
14/33 anonim válasza:
Jól kinézni és ribancosan öltözködni két különböző dolog. A két képen az úgynevezett szuper-barbie fajt láthatjuk mintegy 6 és fél óra szolárium után. Már egy ideje gondolkozom azon a szón, ami ki tudná azt fejezni, hogy szép-szép, de bottal nem érnék hozzá. Akinek van javaslata kérem segítsen!
2012. ápr. 17. 13:45
15/33 anonim válasza:
Már nem bírom szó nélkül hagyni. Nem tök mindegy, hogy ki van a képen? Az is teljesen mindegy lenne, ha épp apáca vagy r*banc lenne a képen látható hölgy, ugyanis messziről köze nincs a kérdéshez!!!!! A kérdező százszor leírta, hogy nem ő van a képeken, hanem csak a szélesebb csípőre keresett példát szemléltetésképpen...
A kérdésedre válaszolva, egyeltalán nem gáz a szélesebb csípő, a legtöbb pasinak ez nagyon is bejön. Hidd el, a keskeny csípő ennél ezerszer rosszabb... Egyébként mennyi a csípőbőséged cm-ekben?
2012. ápr. 17. 13:49
16/33 anonim válasza:
szerintem nem akkora hiba
ez van kész
semmi baj nincs:)
de van akinek tetszik
nekem se közömbös:)
2012. ápr. 17. 14:03
17/33 anonim válasza:
Látod-látod kérdező, ez a szomorú, a mai lányok azt hiszik, hogy akkor lesz valaki szép, ha kirakja mindenét, és műnek néz ki!
2012. ápr. 17. 14:51
18/33 A kérdező kommentje:
83cm a csípőm.
(a derekam 63, a mellem 92, 165cm maga vagyok)
2012. ápr. 17. 15:17
19/33 anonim válasza:
biztos jól mérted? 83 cm az elég keskeny... amiket belinkeltél lányokat, kb 92-94 cm-es a csípőjük.
2012. ápr. 17. 15:19
20/33 A kérdező kommentje:
((egyébként még mindig nem értem mi a baj a képen lévő lányokkal..a másodikkal még csak-csak.Oké, neki nagyon szőke és valószínűleg bevarrt a haja, meg csücsörit...De az elsővel?Teljesen normális fejet vág, nincs kint mindene csak azt fényképezi hogy milyen izmos a hasa amire valószínűleg már évek óta edz...nem látom hol a probléma,és hogy jutottunk el odáig hogy könnyűvérű barbie.,de nekem 8, mint már is írta már felettem, köze sincs a kérdéshez.))
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!