Felhívtak egy modell ügynökségtől, de nem mentem el. Hiba volt?
Hát most már szerintem neked őket keresni furcsa volna...Ha meg van a telefonszámod és adnak esélyt a magyarázatra,akkor esetleg.
Na meg ha kiderül miről is volna szó,tetszik-e neked...
Épp azért kérdeztem, mert ha tudnám a nevét megtudnám mondani, hogy kamu ügynökség-e.
De szerintem csak lehuzásról lehet szó, általában az ilyenek szoktak ennyire pofátlanul rányomulni egy emberre.
Én is jártam már így, de én kapva kaptam az alkalmon. Adtak egy névjegykártyát, frankón elmagyarázták, hogy árukatalógusokban, reklámokban szerepelhetnék, jelenjek meg a castingon, ami persze ingyenes.
Anyukámmal elmentem, kb 300-an voltunk ott,(mint egy egész suli) és a legrondább csajtól a legszebbig, mindenki volt ott. Volt egy kis pult ahol regisztrálni kellett, ami 500 Ft volt. Persze anya rögtön kifizette. (mi az az 1000 Ft). Ott ültük 3 órát, behívtak egy elbeszélgetésre. Levették a méreteimet, beszélgettek velem, és átküldtek egy másik szobába mondván csinálnak 1-2 képet. Épphogy beálltam már kattintottak is. Olyan csuda fejem lett, hogy ihaj! Kérdezték, hogy van-e saját képem. Mondtam, hogy nincs, erre kiküldtek az anyukámhoz, hogy kérjek tőle 2000 Ft-ot mert a kép nem ingyenes. Anya felháborodott, hogy ő bizony nem fizet, mert ki van írva, hogy a casting az ingyenes. Lett nagy balhé stb. Anya hazahozott. Rá 1 hétre benne volt az újságban, hogy egy ismeretlen cég castingokat szervez és a gyanútlan emberekből így csalnak ki pénzt, viszont semmilyen modellügynökséghez nincs köze. Rá néhány napra a honlapjuk is felszívódott.
Ebből annyi a tanulság, hogy egy ismert és jól menő ügynökség nem szólít le senkit az utcán...És nem szabad mindennek bedőlni. :)
"Ebből annyi a tanulság, hogy egy ismert és jól menő ügynökség nem szólít le senkit az utcán"
Ez nem igaz, igenis szolitanak le embereket az utcán, legkönnyebben onnan lehet felismerni az igazi bookereket, hogy nincs náluk papir meg egyéb, szoval látszik, hogy nem azért van ott az utcán, hogy leszolitgasson embereket, hanem azért ment oda hozzád, mert tök véletlenül látott meg.
Szerintem jo ha elmész a castingra, és ott ha egy fillért is kérnek tőled, azonnal sarkon kell fordulni, ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!