Milyen a tipikus modell arc?
Hát ez a baj, hogy én se tudom ezt körülírni:D
Amúgy köszi;)
Karakteres, erős contozatú arcuk van, vagy egyszerűen csak szokatlan, egyáltalán nem átlagos. Nagyon sok modellre mondja ahétköznapi emberre hogy csúnya, pedig valójában csak nem hétköznapi külsejük van.
Lányoknál tipikus modell arca van Kate Mossnak, Palvin Barbinak, Julija Steponaviciute-nek, Aline Webernek, Alessandra Ambrosionak.
Férfiaknál pedig pl Boyd holbrooknak vagy Oliver Cheshire-nek.
A modellarc mindig
szimmetrikus
arányos
szép és nagy szájú
makulátlan bőrű
csontos.
Értek hozzá, elhiheted. Vannak fiús arcú, és nagyon bájos, feltűnően szép arcú modell lányok is, fontos az egyediség, nem a tucat arcok a nyerők.
A természetesség pedig nem kérdés: vékony szemöldök, szoli, tetkó, piercing, festett haj, ezek kizáró okok, ha valaki professzionális modell akar lenni.
A makulátlan arcbőr mentes pattanásoktól, hegektől, mitesszerektől. Ízléses anyajegytől, avagy szeplőktől nem feltétlenül kell mentesnek lennie: ezek is az egyediségre hajaznak.
Remélem segítettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!