Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hallottátok azt, hogy Németors...

Hallottátok azt, hogy Németországban már nem lehet 18 évnél fiatalabb nem járhat szoláriumba?

Figyelt kérdés
2009. jún. 19. 21:26
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
nemhallottam :P
2009. jún. 19. 21:29
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Én hallottam...sztem a napozást is be kellene akk tiltani az is okozhat bőrrákot:S
2009. jún. 19. 21:30
 3/13 A kérdező kommentje:

Ma este volt a híradóban.Legalábbis én ekkor hallottam.Egyből az jutott eszembe,hogy az osztálytársaimat ez hogyan fogja érinteni.Mivel vannak olyan osztálytársaim,akik szoliba járnak.

Szerintetek ezt be kénne vezetni Magyarországon is?

2009. jún. 19. 21:34
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Én sem hallottam, de szerintem nem is baj. Aki nagyon barna akar lenni menjen ki a napra, vagy vegyen barnító krémet.

Sok 13-14 éves már hetente többször megy szoláriumba és ezt folytatja hosszú évekig. Szerintem nem is baj, ha 18 alatt nem mennek a gyerekek. Én is ebbe a korosztályba tartozom, de szerintem nem létfontosságú a szolárium.

Persze azért furcsa, hogy már minden be van tiltva és korlátozva van mindenki mindenben. Inni se lehet, cigizni se lehet, szolizni se lehet :)))

2009. jún. 19. 21:35
 5/13 A kérdező kommentje:
Én nem járok szoláriumba és nem szoktam napozni.
2009. jún. 19. 21:35
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

igazából ez a szülők feladata lenne h nemegedi a 13 éves gyermekét narancssárgára szineződni a szoliban.

de igaza van a 2.-nak, ennyi erővel a napot is bekéne tiltani, mer már azis bőrrákot okoz

egyébként meg nemmindegy h egy 17 v egyx 18 éves megy e el a szoliba? ezeknek a hülye korlátozásoknak semmi értelme, mkint a ciginél is, hiába nem adható 18 évnél fiatalabbaknak, nézzétek csak meg a dohányzós menüpontot itt a portálon, 13-14 évesek napi egydobozzal szívnak

ez csak a szülőkön múlik.

2009. jún. 19. 21:37
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Én most hallottam és elég meglepődő hír. De azért tényleg gázos, amikor szolibarna 12 évesek rázzák magukat a parton... Kicsit lejjebb kéne vinni a korhatárt, csak hasra ütés szerűen, pl. 16 évre....
2009. jún. 19. 21:46
 8/13 anonim ***** válasza:
94%
Ami tiltva van azt csinálják a legjobban! És egyetértek vele hogy a szülő feladata lenne ezt korlátozni!! Lehet hogy nem egézsséges a szoli főleg ha valaki nem tudja tartani a mértéket!De ez mással is így van!
2009. jún. 19. 21:46
 9/13 anonim ***** válasza:
96%
A huszonévesek körében ugrásszerűen megnövekedett bőrrákos esetek miatt FOGJÁK betiltani, mégcsak most terjesztették elő a törvényt.
2009. jún. 19. 21:53
 10/13 anonim ***** válasza:
92%
Az lehet hogy megnövekedett a létszám.De szerintem ez nem azokra vonatkozik akik helyesen használják a szoláriumot és havi 1-2 x elmennek. Ugyanolyan káros sugarak érik azokat is akik még soha nem voltak szoliban.
2009. jún. 19. 22:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!