Hallottátok azt, hogy Németországban már nem lehet 18 évnél fiatalabb nem járhat szoláriumba?
Ma este volt a híradóban.Legalábbis én ekkor hallottam.Egyből az jutott eszembe,hogy az osztálytársaimat ez hogyan fogja érinteni.Mivel vannak olyan osztálytársaim,akik szoliba járnak.
Szerintetek ezt be kénne vezetni Magyarországon is?
Én sem hallottam, de szerintem nem is baj. Aki nagyon barna akar lenni menjen ki a napra, vagy vegyen barnító krémet.
Sok 13-14 éves már hetente többször megy szoláriumba és ezt folytatja hosszú évekig. Szerintem nem is baj, ha 18 alatt nem mennek a gyerekek. Én is ebbe a korosztályba tartozom, de szerintem nem létfontosságú a szolárium.
Persze azért furcsa, hogy már minden be van tiltva és korlátozva van mindenki mindenben. Inni se lehet, cigizni se lehet, szolizni se lehet :)))
igazából ez a szülők feladata lenne h nemegedi a 13 éves gyermekét narancssárgára szineződni a szoliban.
de igaza van a 2.-nak, ennyi erővel a napot is bekéne tiltani, mer már azis bőrrákot okoz
egyébként meg nemmindegy h egy 17 v egyx 18 éves megy e el a szoliba? ezeknek a hülye korlátozásoknak semmi értelme, mkint a ciginél is, hiába nem adható 18 évnél fiatalabbaknak, nézzétek csak meg a dohányzós menüpontot itt a portálon, 13-14 évesek napi egydobozzal szívnak
ez csak a szülőkön múlik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!