Fiúk, lányok! 24 évesen ciki, hogy ilyen alakom van? (kép lent)
Kérlek mondjátok el, hogy mit gondoltok, nem kell a jaj de jó tested van szöveg, mert ez közel sem jó test. Min kellene változtatni? A melleim botrányosan kicsik, a testem amorf, aránytalan...undorító. A mellplasztika szóba jöhetne, ha sikerülne egy normális testet összehozni.
Én őszinte leszek hozzád: egyáltalán nincs jó alakod.Nem vagy kövér,de van rajtad felesleg.
Egyáltalán nincs meg a derék-csípő arányod,szinte egybeolvad.Dettó olyan az alakod,mint egy kicsit zsírosabb fiúnak.Szerintem kezdj fogyókúrába (persze normálisba,sok fehérje,kevesebb szénhidrát) és végezz kardió,ill. alakformáló edzéseket,hogy a tested arányosabbá váljon.
Nem vészes,ne aggódj.
" Egyáltalán nincs meg a derék-csípő arányod"
A sport mindenkinek jót tesz, az izom adja a formát a testnek, stb.
De az a helyzet, hogy fent említett dolgot ha a feje tetejére áll, sem tudja megváltoztatni...
Egyébként kérdező, egyáltalán nem olyan rossz, mint gondolod, az átlagos kategóriába bőven beleférsz...
Rosszabbra számítottam a kérdés alapján :) Nincs is nagy probléma, főleg nem a melleddel! Annyit tudnék javasolni, hogy a derekad kicsit formáld (mindennap félóra hulahopp karikázás FA hulahopp karikával, nem vicc, nagyon hatásos!) ettől nem fog ennyire egybeolvadni a derekad és a csípőd, formásabb leszel.
Combod picit vastagabb még, mint kellene, de egyeltalán nem vészes, végezz heti 4x kitöréseket amennyit csak tudsz http://www.youtube.com/watch?v=6GHXJ3YHJic)
Túlsúlyos szerintem nem vagy, de ha fogyni is szeretnél diéta+futás/szobabicikli pl., de amiket fent leírtam, szerintem érdemes elkezdened, sok sikert hozzá!!! :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!