Mikor hagyják már végre békén a vékony lányokat?
Figyelt kérdés
Mit kell sértegetni a másikat..2009. jún. 19. 20:28
1/6 anonim válasza:
mért, bántja őket vki? én vékony vagyok, de eddig még soha senki nembántott. aki meg itt sértegeti a vékonyakat, az valszeg nemvékony, csak röhögj rajtuk.
2/6 anonim válasza:
én is vékony vagyok, egyszer az osztálykiránduláson nem kértem valamiből, amiből mindenki más evett, és az osztályfőnököm megjegyezte, hogy ezért vagyok ilyen vékony.. ezután meg jött az osztálytársam, aki tényleg nem akart megbántani, de azt mondta, hogy gebe vagyok meg hasonlók, és önkénytelenül is elkezdtem sírni.. de az a baj (sokan mondják, hogy örüljek neki), hogy nem bírok hízni, eszem, eszem és nem hízom.. . a lényeg, ne foglalkozz velük, örülj az alakodnak! ;)
3/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat.. utolsónak üzenem hogy nagyon megértem, mert velem is ugyazez a helyet, sőt még a családom is állandóan ezzel sérteget ..
2009. jún. 19. 20:42
4/6 anonim válasza:
Nem akarlak elkeseríteni, de ez egy örök probléma.
Nem tudom, hogy miért jó valakinek, ha sértegeti a vékony lányokat. Én spec. nem vagyok vékony, sőt, mondhatom, hogy kövér vagyok, de sosem szoktam noszogatni a karcsú lányokat. Mi lesz attól jobb...?!
Egyébként a kövéreket ugyanúgy bántják. (tudom, hogy ez nem vígasztal, de gondoltam ezt is leírom :D)
5/6 anonim válasza:
Hát bizony pont így van, a vékonyakat is és a kövéreket is piszkálják a súlyuk miatt. Általában azok, akik maguk sem elégedettek az alakjukkal. Szóval ne foglalkozz vele. Engem szülés óta azzal piszkálnak hogy dagadt vagyok, pedig azért annyira nem, csak nem vagyok már vékony leányzó a 65 kilómmal.
6/6 anonim válasza:
Sajnos mindig is lesznek olyanok, akik (valszeg saját önbizalomhiányuk miatt) mindig piszkálják a másikat. Akár azért mert kövér, akár azért mert sovány, akár akármiért.
Amúgy együttérzek veled, én is vékony vagyok, és engem is szoktak kritizálni, és néha nagyon rosszul esik. De sajnos ez van, el kell fogadni, hogy nem tetszhetünk mindenkinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!