Nagyon kövér vagyok?
Figyelt kérdés
160cm 70 kg2012. ápr. 16. 22:26
11/18 anonim válasza:
Szerintem ez már lassan-lassan kövér kategóriába esik, főleg ha még fiatalka vagy, akkor méginkább. Nem magamhoz akarok viszonyítani, mert magasabb és vékonyabb vagyok jóval, de pl. anyukám pont 160 cm és 62 kg, és neki is van feleslege, de kicsit sem kövér, csak telt.
12/18 anonim válasza:
23:40-es vagyok
Azért írtam amit írtam, mert ez a kövérség-dolog ez mindenkinél relatív. Ismerek olyan aki a +10 kilója ellenére tök jól érzi magát a bőrében, jól tud felöltözni is, szeret enni is, összességében jól is néz ki és egyáltalán nem zavarja a feleslege.
Nekem van 2-3 kg feleslegem és engem viszont zavar.
13/18 anonim válasza:
linkelj 1 képet az alakodról és akkor pontosabban tudunk válaszolni
14/18 anonim válasza:
A barátnőm 161 cm és 44-46 kg és ő átlagos súlyú, mert van egy kis hasi, de nem sok, szóval szerintem sok a 70 kg, bocsii.^^
15/18 anonim válasza:
az a kérdés hogy hány éves vagy, ha 18 alatt akkor ne fogyokurázz, csak ártassz az egészségednek, de hogyha tényleg olyan vagy mint irtad (bögyös) akkor szerintem minden rendben van:D
17/18 anonim válasza:
Én ugyanennyi centihez vagyok 52 kg de így is elég duci vagyok...
18/18 anonim válasza:
szerintem is oké , legtöbb csajnak még jól is áll az a pár kiló ha arányos :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!