Szerintetek melyik haj áll neki jobban, melyikkel nőiesebb?
Figyelt kérdés
Emma Watsonról van szó, főleg szőkeként/világosbarnaként láttam, de nemrég egy cikkben egy új szerepéről olvastam és a mellékelt fotón a sötét haj szerintem sokkal nőiesebben állt neki.
Íme a szőke, amivel nagyon szép:
És barna hajjal is gyönyörű:
Szőkén is nagyon szép volt, de szerintem a barna hajjal hihetetlenül szexi és sokkal nőiesebb. :) Neked mi a véleményed?
2012. ápr. 16. 19:27
1/9 anonim válasza:
barna, de a szőke csak festék
de most rövid haja van
2/9 A kérdező kommentje:
2012. ápr. 16. 19:32
5/9 anonim válasza:
Rövid haja van most, nem növeszti..
Amúgy a barna a legjobb
6/9 anonim válasza:
Én a Marilyn Monroe-s új filmjében, már hosszú hajjal láttam, szóval tévedsz utolsó!
7/9 A kérdező kommentje:
20:18-as tévedsz, tényleg növeszti, amit a kommentemben linkeltem, akkora most a haja.
2012. ápr. 16. 20:51
8/9 anonim válasza:
Egyetértek veled, a szőkével jól nézett ki, de olyan kislányos bájos, barnával pedig nőiesebb. Mindenhogy tetszik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!