Szerintetek milyen ha egy fiú szoláriumba jár?
Figyelt kérdés
2012. ápr. 16. 19:05
2/9 anonim válasza:
szerintem még az is gáz, amikor egy nő szoláriumba jár, nemhogy egy pasi... 23/L
4/9 anonim válasza:
Ne hallgass ezekre! Gondolom nem az igényesebb körökből származnak.
Nincs abban semmi ha valaki szoliba járj. Csak ne süttesse magát pecsenyére.
5/9 anonim válasza:
senki nem beszél anyonszolizott bőrről. ha egy picit napbarnitott lesz egyáltalán nem gáz...
6/9 anonim válasza:
Igen,de kevés aki le tud állni...
7/9 anonim válasza:
Álljon meg egy egészséges napbarnított színnél, és akkor semmi bajom nincs vele.
Én speciel nem tudok lebarnulni nyáron. Egyszerűen nem fog a Nap - ellenben le sem égek. Inkább járok szoláriumba heti egyszer, minthogy ismét vámpírnak hívjanak a hátam mögött :))
8/9 anonim válasza:
Szerintem semmi szégyellnivaló nincs benne, ha egy pasi szolizik. Ami szerintem a legfontosabb az a mértékletesség és ne akarj természetellenesen barna lenni. Ja és ha jót akarsz magadnak, akkor csak olyan gépbe feküdj be, ami már a biztonságos eu-s normáknak megfelel.
9/9 anonim válasza:
Teljesen normális! Ha nem viszi túlzásba. Ez persze mindenkire érvényes. Erősíti az immunrendszert, hangulatjavító, elkerülhető a nyár elején jellemző leégés, és még sorolhatnám. Szóval hajrá, de csak ésszel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!